time goes by.

Okej, fördelen med lite mycket tid och vara i fas med bilderna, gör ju att man kollar igenom gamla filer, så jag liksom är säker att jag inte missat något. Men, så hittade jag faktiskt en mapp med oredigerade bilder...!
Hittade till exempel denna goding, selfie i skogen vid pagla spåret.
Sådär höstigt fint i ett just nu ganska galet vinterlandskap. 
 
Ser sådär söt glad ut... Höh.
Men det var en fin dag:
Höst är fint. Och snart är det 1 år sen vi flyttade upp, det blir kanske något inlägg om det.. Blir nog bra !
 
Ikväll åker jag och jobbar 15 mil hemifrån igen, och kommer tillbaka imorgon bitti, sen är det ytterliggare två nätter och så kommer jag hem på torsdag morgon, så ska nog se till att ta med mig kameran osv. Det blir nog jättebra, tänkte ta lite foton och jämföra med de första bilderna jag tog här, och sen några från idag så att säga.
Det kan bli roligt !
 
Nu dock, handla lite och sedan börja med att förbereda för jobbet inatt.
Hoppas ni har en skön söndag!
allmänt tjafs, fotografier | | 3 kommentarer |

...hurra.

... Alltså. Jag måste ju ändå känna att pressen ökar. Nej, egentligen inte faktiskt. MEN, idag i brevlådan damp den fina lappen ner som jag inte helt väntat på. För snart 2 månader sedan fyllde jag 29. Kände inte direkt för att bli påminnd om att jag nu tydligen kan bli bokad av hälsocentralen här för att prata om mina levnadsvanor för en bättre hälsa etc. Nog för att det finns fördelar med det säkerligen, men jag fyllde faktiskt 29 ganska nyss.... Jag har då aldrig känt mig så gammal som nu. *muttrar*
 
Ska för övrigt bli spännande och se hur det blir att ordna med kalas när jag bor här, och har vänner lite utspritt. Skulle ju liksom vara tokfint att få fira med Erika, Emma (londonemma), Desse&Niclas, Ika, Matilda, Anton&My osv, med min familj. Vill ju liksom fira med dem jag älskar. Det är folk i Göteborg, London, Linköping/Norrköping, Eskilstuna, Södertälje. Haparanda! Ja, jag har ju nästan aldrig riktigt vänner på samma ort verkar de som. Iaf inte i min historik av vänner. De som varit i Linköping och längst i mitt liv är Emma, Anton, Sofie och Matilda. Men det löser sig nog. Det borde kunna lösa sig.
 
Och bara för skojs skull, varför inte slänga upp en riktigt gammal bild:
Från ett firande av min födelsedag 2005. Fick min första digitalkamera och såhär glad över att vara på bild. På tshirten står det "Iza", som Sofie gav mig i födelsedagspresent...!
Och bara för skojs skull: här gick jag i skolan, i den beige/vita/gråaktiga byggnaden gick jag i mellanstadiet i Vikingstad, det har byggts om en del där nu och tegelbyggnaden verkar inte finnas kvar heller. Borde åka dit och fota området igen bara för att. Bilden i sig är från 2006, jag kände mig så.. kreativ.
Och bara för att: Jag fyller 30 år i december, så varför inte bjuda på en riktigt gammal bild på mig och våran hund Billy, och med ett jättestort äpple. 
Anyhow, åldersnojja? nejdå, Nostalgisk? Nja. Men .. Jag fick en bitter "Jag blir gammal och det märks" känsla.
allmänt tjafs, tillbakablick | | En kommentar |

32 minusgrader. Hurr.

Ohmygod, jag är i en skräckblandad förtjusning. Haha. Dels är det sjukt härligt med kyla, men att fota i 32 minus, oh fy satan !! Vad roligt, kallt och kul det är. På något sätt är det kul för att jag har ett stativ i aluminium... Behöver jag ens säga HUR kallt ett sådant blir i kylan? Inte ens vantar hjälper.. Haha. Men ett nytt stativ, i kolfiber eller annat inte lika kallt material skulle ju vara bra till nästa vinter.
 
Anyhow, det var ju rätt kallt igår då som sagt, idag är det massor med snö som faller från himlen, rätt mysigt det med, tänkte se om jag kommer ut en liten stund med. Vore rätt skönt ändå. Försöka med att kanske ta en härlig selfie med all snö som faller på mig, eller hur?  Jag har sett andra ta sådana selfies, och det ser ju så mysigt ut! undra om jag kan ta något liknande fint? Jag borde ju klara det..! Haha. In i skogen kanske? 
 
-
 
Igår när jag åkte ut på lite starchasing, så var det 34 minus på sina ställen, och runt 30 minus där jag sedan tog några bilder. Jag älskar stjärnklara nätter ♥
Månen var en fin skärva, och lyste lite lagom. Här dock så hade jag ju gatlyktor bakom mig, bara en snabbstopp någonstans innan Sävast. 
Så, där stod jag helt enkelt. Försökte ha lite värme i bilen, och stod och hoppade medan jag knäppte den första bilden.
Men, jag fick några hyffsade bilder, och här kommer dem i en liten bomb nedanför, jag blev lite glad åt det hela ändå. Var rätt mysigt och helt tagen av det. Dock måste jag börja hitta bra spots för stjärnskådning ... Rent generellt.. Jag känner ibland att jag bara åker planlöst för att hitta spots. Det går jättebra, not. Haha. men det blir nog snart bättre. Men, stjärnor och vinter i 30 minusgrader:
 
 
fotografier | | 2 kommentarer |
Upp