soffpotatis

Alltså, när man har 12 timmars pass så blir man rätt .. Mör. Så jag och soffan har fått en fin relation. Iza goes soffpotatis. Lite sådär så man skäms, men sen är det just det med: jag är ledig. 
Då blir jag liksom bara lat, jag och soffan är i en relation. Och jag har liksom bara slappat nu i helgen. Tagit det lugnt och sådär. Och det har varit jätteskönt. Så, imorgon ska jag faktiskt ta mig utanför lägenheten. Jag behöver sträcka på mig, och ja. Jag har varit lat. 
Men, har dock redigerat en del bilder, bland annat en del från i somras och Kukkolaforsen, resan till Haparanda. Den där resan där jag fick så sjukt många fina bilder, men det tog en rätt lång stund att få till alla bilderna, mycket för att som sagt: jag tog så mycket bilder. Och det var så skönt. Älskade det. Jag längtar helt enkelt lite till sommaren nu och mer äventyr. Och givet, vintern har ju också bara "börjat", det kommer komma ännu mer snö nu med. Helt insane!!
 
Fördelen med ledig tid: man får en del bilder redigerat. Och jag passar på att mitt i vintern dela dessa 3 från Haparanda, Kukkolaforsen. Magiskt ställe.
 
Anyhow, jag tänkte faktiskt avrunda lite nu med pga auorora appen jag har, sa att det kan synas norrsken ute, så kanske får dra på mig kläder och åka ut? KANSKE. Ni är nog rätt trötta på norrskensbilder va?
 
Kram på er!
allmänt tjafs, photooftheday | | Kommentera |

bloggen fyller 1 år !

Jajamensan, så är det ! Nog för att den egentligen startades typ senare på kvällen, men nu ska vi inte vara SÅÅÅ petiga... Hursomhelst, 1 år av bloggande, och ett hyffsat aktivt år dessutom. Jag har haft mer läsare detta året, än vad jag hade på min förra blogg. Jag har haft 2 besöksrekord, ett på 41 läsare och ett på 34 eller nog. Och häromdagen var det 30 läsare igen, tack vare föstasidan på blogg.se
 
Så himla roligt, en del härliga stunder har det blivit. 
Några av de populäraste inläggen är bland annat dessa:
* Äventyr !
* Stjärnklara nätter
* Att längta
* So much sommerfeelings
* Midsommarfoto
* För 10 år sedan...
 
Bland annat.. Jag uteslöt dock mina inlägg om DBT, Borderline, dels för att dem verkade impopulära, men jag tycker att det är bra att det skrivs om såklart. Men dessa är några som fått mest kommentarer eller gillamarkeringar. Som mest är det ju 3 gillamarkeringar, men några få har uppå 6 stycken! Typ det mesta likes jag fått. Jag blir dock givet glad om man lämnar spår också.. Men det kan jag inte tvinga någon till heller, man ska ju själv vilja lämna spår! Jag är själv dålig på det, så.. Om jag blir bättre, blir du det också?
 
1 år som sagt. 1 år av bloggande, jag var osäker på om jag ens skulle hålla den vid liv sålänge.. men nu så! Och vet ni något mer...? Snart har vi bott i Norrland i 1 år. Helt insane fantastiskt faktiskt.
Bjuder lite bara för skojs skull, några gamla gamla bloggbilder:
Några sådana där gamla godingar, från 2008, 2009 typ. Sådana där i mycket mindre format som man inte kan göra mycket åt. Älskar den sista höstbilden. Det "sorgliga" över den dock, är att det var en bild jag tog i Linköping efter att ha varit förbi farfar på sjukhuset. Oktober, en höstdag som var superfin. Har aldrig lyckats ta om den bilden. Det är liksom inte alls lika fint som det var just då.
 
Detta är Linköping, från berget intill där jag bodde hemma, och en av de "sista" bilderna vi tog innan vi faktiskt åkte till Norrland och Boden. 
Och här är den synen jag liksom inte tröttnar på, i Boden innan vi svänger mot våran gata. Till höger som inte syns, ligger Nordpoolen, ett simhus som vi ska någon gång besöka. Och till vänster i korsningen så hamnar vi på 97an/356 som är en av de större vägarna till antingen Jokkmokk, eller Morjärv. 
Anyhow, 1 år som jag bloggat, delat bilder, ibland kanske förvirrande inlägg, men hittils har ingen klagat...! Hahaha.  Och sen lite blandade bilder ofc, bara för att det är så roligt att dela med mig !
 
Hoppas ni har en superfin söndag! Jag ska fortsätta se lite serier, sen ska jag drömma om en klar himmel så jag kan eventuellt skåda norrsken eller bara helt beskåda en vacker stjärnklar natt. ♥
allmänt tjafs, photooftheday, tillbakablick | | Kommentera |

Grattis Emma !!

Idag är det min kära syster Emmas födelsedag ! Hela 32 år, 2 år äldre än mig. Tyvärr är jag inte med på kalas och myser, men jag skriver ett inlägg som nu börjat bli en slags grej att göra ! Jag har en stor familj...!
 
Detta är en av mina favoritbilder på Emma, hon hatar att vara med på kort, så några nya är liksom lite svårt ibland.. Men det kanske ändras i år lite grann hoppas jag ♥
Denna är dock från när vi var i studion 2010, tycker jättemycket om den bilden. Emma har de finaste skrattgroparna, och ett skratt som drar med sig vem som helst. Helt underbart. Sen är hon också mamma till finaste lilla Lova, som ni nog har fått se en del bilder på! 
Jag hoppas verkligen att dagen blir så fin som hon förtjänar! 
 
Massor med GRATTISKRAMAR från mig ♥
familj, fotografier, personligt | | Kommentera |
Upp