Suck, stånk och stön

Lite av dagens känsla. Psykologen gick bra. En typ avstämning som jag trodde. Kolla lite hur jag mådde och eventuella tankar inför framtiden osv. Kanske kan bli en genomgång av DBT igen, lite för att jag dels fick hoppa av pga jobb, och för att det rent generellt är bra redskap i det. Men det är ingen garanti. Allt hänger på hur jag mår etc. Sen flytten har jag ju i stort sätt glidigt på en våg av positiv energi och att allt är så nytt. Även om jag landat mer i allt Nu, så är det fortfarande att komma in i rutiner med nya jobbet osv. Mycket som ska ske på ett sätt. Och mycket kommer falla på plats allt eftersom. 


Lön idag, iaf. En nästan full lön. Fy satan vad skönt det kändes.  Tankat upp bilen, storhandlat x2, handlar present till Albin som fyller 26 på fredag, och lämnat in mina kängor som bestämt sig för att gå sönder. Yay. Hittat min favorit handkräm likväl, online balans hand och nagel. Fanns på rusta, jag typ älskar den. Enda handkrämen som för mig inte blir efterklibbig. Sjukt skönt. 

Har även försökt planera resor hem, det är dyyyyrt... kostar nästan 4000 kr för oss båda, med både tåg och flyg. Blir alltså nästan billigare med bilen. Skulle vi åka tåget så är det nästan 17 timmar resa. Och med flyget är det ju snabbare men bara till Stockholm.. man vill gärna hälsa på familjen/vänner, men man kommer inte hinna med allt under 1 dag som der nästan blir på en helg. Känns lite tungt just nu. Men jag vet att allt kommer lösa sig efter bästa förmåga. Gäller bara att våga slappna av lite. Planera och inte överränka allting. 

Snart ska jag slå huvudet i kudden iaf. Längtar lite. Ville mest bara berätta lite om dagen, tankar osv :). 

Hoppas ni haft en fin tisdag! 
 

Lägger till några mobilbilder från dagen. Godnatt 😴

phonepictures, vardagligt | | Kommentera |

sunday walk.

Jag gick ut en sväng idag, andades lite härlig frisk luft, tog lite bilder. Hittade tussilago!! Det ni, känns som om våren faktiskt kommer på ingång nu. Så, ljusare nätter, tussilago och lite mer plusgrader. Denna vecka blir säkert lite knasig med vädret som innan, det säger att de ska snöa imorgon, men vet inte förens jag faktiskt ser det..
 
Jag hade tänkt ta en mycket längre promenad, men det blev inte så. Varit lite frusen de här dagarna, men trots en varm tröja och inte alls kallt ute så, kände jag att det bet i mig ändå. Blåste inte så mycket heller egentligen. Sådant som sker. Misstänker att en förkylning är på g och ska ta knäcken på mig framöver... Men hoppas ju såklart att jag slipper. En annan dag kanske jag går den rutt jag hade tänkt. Och kanske är det inte så mycket snö i skogarna då, så jag kan ta långa promenader i skogen istället också.. Längtan till det är stor.
 
 
Några bilder från promenaden iaf. Tog bara en mobilbild på tussilagon, var bara några få som fanns där i diket, blev lite chockad först när jag såg dem. Kanske för att jag sett en del vårbilder på instagram, och när jag tittar ut här så ser jag fortfarande snöhögar. Kanske.
Matlådor är gjort, jag är mätt, nu återstår en dusch innan sängdags för att sedan köra ytterliggare en jobbvecka. På onsdag kväll kommer sambon hem, och åker igen fredag kväll. Himla osis. Så ska se om jag kan luska ut vart de ska tända någon eld här på valborg på söndagen sedan. Tänkte iaf försöka hitta på något. 
 
Godnatt på er.
photographs, vardagligt | | 2 kommentarer |

sundays smile.

Se godmorgon på er, *gäspar stort*. Det blev en sen natt igår, kom i säng runt halv tre. Anledningen? För att fånga vad som verkar vara säsongens sista norrsken. Och visst blev det en show, hade varit grymt om det hade varit bäcksvart dock, då hade nog allting synts sååå mycket galet mer. Kunde urskilja som en grå dis som bokstavligt talat bara flög över himlen ovanför mig. Ingenting som fastnade så bra på bild, tyvärr. Det var för ljust. Alltså, fatta. Det är april, och det är för ljust vid 12 på natten för att fånga norrsken? Hur befängt är inte det egentligen? Shit, kommer kännas så skumt. Är inte van vid att det är så. Hahaha. Räkna med en chockad izumii, som får uppleva midnattsol för första gången i sitt liv i sommar....
 
 
Jag fick ju några andra precis när jag kom ut, vid halv tolv, bara ett problem: jag hade noll jävla fokus. Irritationen... För det hade kunnat bli fina bilder.
Och, eftersom jag ändå kände att jag ville visa den, så gjorde jag helt enkelt en snabbredigering på den ändå. Detta syntes hyfsat för ögat ändå, och i all stress, eftersom de bjöd på show, så hade jag helt kommit av mig och inte alls ordnat med manuella fokusen. Himla osis...
 
Dock, efter upptäckandet, så kunde jag iaf åka bort en liten bit till och ta lite fler bilder:
Så glad över att det blev klart igårnatt och att jag kunde få uppleva det en sista gång, vet att det ör mycket aktivitet just nu, men det finns inte garanti för att det syns speciellt bra. Så, visst. EN del av mig vill ju gärna kolla igen kanske, men en annan säger att jag kan vänta till nästa säsong med norrsken. Men just igår var lite halvfreaky ändå. Jag har tinnitus, sen jag var kanske 8 år gammal, dvs, har alltid haft konstant tjutande i öronen men trots det, igår när jag var ute, så kunde jag slås av hur tyst det är här. Jag hörde hundar skälla, som ekade i natten. Vilket jag först fann lite läskigt, mest för att rådjur kan också skälla som hundar, har jag hört.. Och med mycket öppna ytor emellanåt, kan man skrämma sig själv. 
Jag var här, där dessa bilder togs, Buddbyn i nästan en timme. Tittade, fotade, beskådade, och bara njöt. Tystnaden, inga bilar, och bara. Jag och stjärnhimmlen liksom. Himla fint minne. 
Även om jag givetvis gärna vill uppleva saker tillsammans med Albin, så var det fint för mig att dels, våga vara själv i natten, (hade ficklampa med mig), och visst, det var inte SÅÅÅ mörkt som de hade kunnat vara, men ändå. För mig var det rätt stort ändå.
 
Nu ska jag kika igenom lite fler av nattens fångst, kanske redigera några fler, har precis ätit en scones från gårdagen, och har förberett och tagit fram mat för att göra matlådor. Tur att jag köpte en säck potatis för 15 kr på ica i fredags.. Ica basic ♥ 4.5 kg potatis. Nu kan jag frossa i stekt potatis och kött. Sen behöver jag bara köpa en ny vitlökssås, min försvann på jobbet. *Sad panda*

Anyhow, godmorgon på er ! Hoppas eran söndag innehåller mycket leenden ♥
Upp