en snabbis...!

Jag finns återigen att hitta på facebook, en fotografsida det vill säga.
 
Ni hittar mig under FotografIzaPalm <-- Länk!
 
 
Nu ska jag försöka göra mat ! Bjuder på denna selfie igen, även om det inte var länge sen jag använde den. Haha.
 
allmänt tjafs | | Kommentera |

the never ending editing.

Fördelen med fotogädje: du blir så mycket mer nöjd med dina bilder.
Nackdelen: man tenderar att hamna efter i redigeringen.
 
Det är inte bara bilder från när jag var hemma jag vill visa, utan även lite mer från förra helgen när vi hade våran roadtrip osv. Men det hamnade lite i efterkälke pga att jag valde att sätta mig med de senaste... Prioteringar liksom. Nog om det, öändå. Tänkte dela med mig av fotomodellen Alice. Och någon kanske blombild, men en bildbomb blir det...
Yoda - Alice ♥
 
fotografier | | 2 kommentarer |

vet ni? migrän SUGER

Ja, idag när jag vaknade så hade jag ett stort tungt och omöjligt att försvinna innan jag skulle till jobbet, betongblock på några tusen ton över ögonen. Sådär att vilken sida jag en låg på, så är det som om huvudet ska ta sig igenom sängen och ner mot golvet. Illamåendet?! Nejmen varför skulle det vara bra för? Blä. Migrän och illamående är sämst kombon. Idag blev hemma, och jag har legat i sängen tills nästan nu, för jag har inte kunnat ta mig upp. Det är iste och dricka vatten, försöka att få sig mat, men det är svårt. Illamåendet tar över. Jag är inte glad just nu... Iofs, glad att jag orkar sitta upp. Och att jag inte mår exakt så illa som senaste migränanfallet så att jag fick ligga på badrumsgolvet i nästan två timmar. Så, tacksam över det iaf...! Alltid något.
 
Anyhow. Jag börjar sakta men säkert må lite bättre iaf. Det tar sin tid. Efterdyningar är de värsta. Ska dock, just in case, knapra in ipren nr 3 för dagen för att verkligen hoppas att det ger sig. Min mage kommer älska mig. En vacker dag ska jag orka göra en utredning. Likadant med min tinnitus. Kanske kan få lite hjälp med att hitta bättre hörselskydd/öronproppar då. Men vi får se. Det finns annat jag hellre vill göra. Typ.
 
Imorgon ska jag till jobbet igen iaf. Sen vill jag inte vara sjuk resten av sommaren, tack. Vore fint om jag fick vara frisk hela tiden nu. Eller ja, inte ha så kraftig migrän att jag blir hemma. Eller sådant. Jag vill bara göra mitt jobb liksom. Nu så ska det bli bättre helt enkelt!
Så, hur är eran tisdag?
 
 
allmänt tjafs | | En kommentar |
Upp