and, some more.

Ja, för en gångs skull ska jag dela med mig mer av samma vara! Och ett litet länge text kombinerat inlägg kan komma att bli senare, pga ögonen går i kors på mig i princip. Nu när sambon är hemma, slappnar jag av igen, så kroppen blir ett vandrande kolli typ. Skitseg helt enkelt. BILDBOMB :D
Himla fint och mysigt ställe <3
 
fotografier, norrlandäventyr | | 6 kommentarer |

Le Haparanda!

Lite för att det var på tok för länge sen ni fick bilder från erhm, samma tid. Dvs, inte en vecka emellan, så ska jag faktiskt ta och bjussa lite från gårdagen.
 
Det var ju egentligen lite komiskt, de hade sagts på jobbet att de skulle regna hela lördagen, men jag tänkte, att neeee... Inte hela ju. Och mycket riktigt, när jag åker ut ur Boden så kommer det världens jävla skur. Det bara haglade mot bilen och intensivt. Körde inte fortare än 50km/h på 90 väg liksom. SÅ MYCKET REGN!
Kände smått panik, men lika fort som de kom, så klarnade det upp igen.
Och då lättade iaf den paniken. Haha. Sen for vi vidare, ner mot E10 och Haparanda.
Vid Ikea så möter jag Jenni, för att sedan dra vidare mot Finland och den botaniska trädgården som hon själv brukar fota vid en del. Så, inte nog med att jag tog mig högt upp i landet, jag passade även på att besöka Finland. Lite kul faktiskt! 
Vädret var kvavt emellanåt, men med vindar. Så, närbilder var ju .. Kul att få till! Men det gick ju. Och här är några som jag precis färdigställt som jag kan dela med mig av!
Mer kommer, vi åkte runt lite grann. Och jag kom hem med nästan 700 bilder. Så jag har att göra.....
 
 
För jag hade ju verkligen inga bilder att redigera innan..... HAHA.
Mer kommer, ska fortsätta lite till nu <3
fotografier, norrlandäventyr | | En kommentar |

saturday, och Haparanda!

Oh yeash indeed. Om en liten stund ska jag packa in mig i bilen med kameran, manteln och korsetten (höh), in i bilen och bege mig mot Haparanda för att utforska lite, fota massor, och fika med fina Jenni
Ska bli otroligt kul att ses. Den första i Norrbotten jag faktiskt ska umgås med som INTE är militär. Så, yay! :D 
 
Har precis mosat i mig lite hallonkräm och två ägg. Så, mätt. Nu ska jag bara lyckas få med mig allt jag känner att jag vill ha med mig, allt kommer ju givet inte användas, men ja. Man vill ju vara säker att inte missa något.
 
Jag tänkte visa en fin bild på en fjäril jag tog förra lördagen med när jag lämnade Albin på Kallax. Och imorgon kommer han hem <3 Jag har längtat. Kanske blir det lite fason på bättre sömn nu. Tenderar ju att sova som bäst med honom bredvid.
Sen ska kvällen senare idag sen, bli att kolla på SVTPLAY, där NCC från NärCon kommer sändas, kolla ni med! Det är ju liksom LIVE!
 
Ska bli riktigt roligt ! :D
4 bilder från NCC på NärCon förra året som jag fotograferade:
 
 
---
 
Och sen, den där fjärlien då...!
 
fotografier, inspiration, tillbakablick | närcon linköping | | Kommentera |
Upp