Shit, imorgon smäller det.

Alltså. Jag kan nog inte alls begripa att imorgon är det dagen d. Dagen vi flyttar 112 mil norrut. Det pirrar som tusan i magen och det är läskigt. Läskigt för det är långt bort.  Pirrigt för det är något helt nytt.  Aldrig varit så högt ens. Högsta jag varit i detta land tror jag är Orsa... så .... ja

 Det blir ju en rätt stor skillnad. Både igår och idag har vi städat.  Städat och tömt. Så i lägenheten just nu finns bara en isär plockad säng och våra datorer typ. Kanske några lådor då såklart.  
Frostat av frys och tömt kylen. Städat ur skåp och lådor. Gnuggat hörnor i badrummet och ja. Gjort det väldigt rent helt enkelt. 

Imorgon ska vi hämta stora släpet och fylla upp allt, sen ska vi sätta fart mot e4 och börja våran resa. Vårat stora äventyr. Det kommer bli så spännande!!!
Lite vettiga bilder kommer komma sedan. Ska ta lite sista bilder på lägenheten innan vi lämnar den bakom oss mot nya mål. 
Kan verkligen inte fatta att i övermorgon är jag inte i lilla Östergötland längre.  
Åh! Det kommer kännas så konstigt. Vakna upp och det är vitt ute för det första...! Hahaha. Helt sjukt. 

Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt hemma hos mina föräldrar där vi sovit sen igårkväll. 
Hoppas ni har en fin måndag!
/iza - izumii 

Lite bilder <3

allmänt tjafs, phonepictures | | Kommentera |

Tre dagar...

Sen är det dags. Hämta släppet, fylla upp och sen åka alla 112 milen till vårat nya hem. Pirrigt och mycket nära nu. Enda möblerna som finns just nu är våran säng.. Så blir en del vila/se film på det vi redan har på datorn.  Vi har inte haft internet sen i torsdags. Dels för att tanken var att vi redan skulle åkt igår.  Men nu blev det inte så.. 


Ikväll blir det dock Norrköping, födelsedagsfest hos ett par vänner.  Otroligt roligt. Det är även tv och data spel tema på festen.  Även om jag inte spelar spel alls själv, så vet jag ju iaf lite vad sambon och andra vänner spelar. Men att finna karaktär eller liknande är alltid lite klurigt. Men.. det finns nog något jag kan hitta på. Hursomhelst ska det bli riktigt trevligt.  Lite bilder ska jag nog lyckas ta och kunna visa för er nästa vecka.  När jag både har dator och internet igen. Just nu bloggar jag från mobilen. Testar appen och grejer.


Det börjar bli tomt här hemma iaf.  Sofforna är nu borta, liksom vardagsrumsbordet.  Äntligen.. tycker det kan bli tisdag nu btw! Vill flytta!!  

En liten bild från hörnet där alla grejer låg förut.. nu är även det borta! Så snart jag kan ska det bli ordentliga bilder igen.  

Var rädda om er !!
/ iza - izumii 

allmänt tjafs, phonepictures | | En kommentar |

En vecka kvar.

Om ganska exakt en vecka, sista januari, går flytten från Linköping till Boden. Det känns helt sjukt. Sambon kommer hem från sitt jobb, lördag morgon. Det blev natttåg hem denna gång, för det var billigaste alternativet. Det är kanske segt med 16 timmars tågresa, fast när det kostar billigt så får man ta det som det är.
 
Här hemma försöker jag att inte stressa upp mig mer än nödvändigt, det går sådär. Vaknar pepp på morgonen, allt som ska fixas. Fastnar givetvis, lite för mycket vid datorn. Ska dock, efter detta inlägg börja städa. Igen.
 
Jag har nog aldrig städat så ofta som denna vecka, mycket fram och tillbaka. Ordning och inte ordning. Skräpet hopar sig fram ibland, och sen ska det sorteras och göra om.
Det blir lite.. Krokigt. 
Det är också folk man vill hinna träffa innan man åker, och det är svårt. Riktigt svårt. För man har själv en del att stå i, och det ska passas med tider, scheman och annat. Det blir rörigt. Så är det.
Det viktigaste är väl ändå att kontakten fortfarande hålls sedan. Det är en utmaning ändå kan jag känna. 

Måste även säga att det är riktigt kul att ha börjat om med ny blogg. Jag vill liksom blogga lite hela tiden känns det som, men försöker att ta det lite varsamt framåt. Och sen kommer det bli mer bilder sen också. 
Jag kommer nog dela lite här innan flytten med, men det som börjar nästa vecka är mer relevant för bloggens framtid sen. 

Nu är det bara en smygstart... Jag kunde inte hålla mig längre.
Vill dock dela med mig av lite bilder, lite orelevant till resten av inlägget, men några bilder jag blev nöjd med som jag tog runt julen, och sen några från när jag var hemma i Vikingstad. 

Jag hoppas att kunna bli ännu bättre inom astrofoto när vi kommer upp till Norrland. Jag längtar ihjäl mig.
 
 
 
allmänt tjafs, fotografier | | 2 kommentarer |
Upp