Fröken Klantig, rapporterar halt underlag

Lite som rubriken råder, och står, det finns liksom. Ingenting som är mer typiskt än mig än att halka på is som ja. bara är jävligt hal. Imorse runt halv tre vid en rondering tyckte visst isen att det var dags att visa vem som bestämde. Det slutade med skrapsår och ett fortfarande ömt och svullet knä. Jävla ... IS! Det har ju varit lite "varmare" runt 2-5 plusgrader i helgen. Mot våra annars 10-15 minus på nätterna. Nu vart det ju lite kallt igen, såklart, dvs all snö blir ju is. YAY. 
 
En lite smått nedslagen jag, åkte till en mack för att jag hade ju givet inte första förband med mig, paniklägga om lite och tvätta med alcogel och sen fortsätta jobba. Kommer få ett väldigt fint blåmärke där sedan. Det börjar redan formas. Det absolut mest roliga, är att de som känner mig, behöver ju inte ens fråga vilket knä jag slog i. Det är lite av en grej, jag tror jag slagit upp samma knä mer än vad jag vill. På exakt samma ställe. Ärren börjar bli.. Väldigt smickrande nu...
Notera att detta är från ett 2012, och en gammal mobilbild där jag bara förstärkt för att färgerna ska synas. Men, det vänstra som sagt. Det är ju inte snyggare nu direkt. 
Så, vad har jag gjort för att få det fula ärret från början?
 
Jo, detta:
- Sprunigt nerför en handikappramp i högstadiet, snubblade och landade uppenbarligen på vänster knä, i februari, på en grusigt, blaskig skolgård.
- ramlat mot en bryggkant vid fisketillfälle 2 ggr
- ramlat av cykeln på hala isfläckar, och fått "ytliga" skrapsår.
- halkat rent av flertalet ggr där samma knä fått ta smällen
- halkat på en isfläck på jobbet (dagens), och fått ytterliggare grusmärken/sår som säkert lämnar fina ärr
 
På ett ungefär. Utspritt över åren, men ja. Alltid, verkligen alltid. Samma knä, samma plats. Det är helt jävla sjukt. Tycker iaf jag. Men kanske är så, man slår alltid i ett knä eller arm, eller liknande mer än andra?
Några fina blåmärken genom åren för skojjs skull:
Att skaffa sig ett blåmärke dagen innan balen i gymnasiet, på armen. Sådär så den syns jättetydligt. Jag är fröken klantig. Jag har fotat en del av mina märken ja, men inte alla som tur är xD HAHAHA.
 
Anyways, fröken klantig ska göra sig något att äta tror hon minsann. 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
En liten notis med: de flesta blåmärkerna är från jobben...!

Grattis pappa och syrran!

Och så var vi här igen, den 15 mars, lillsyrrans födelsedag! Dagen efter pappa. Skulle gjort ett inlägg för honom igår, men jag blev inkallad på jobb, så tiden försvann lite....
 
En av få bilder på oss allesamman, men den passade så fint nu!
 
Så, GRATTIS PAPPA !! 
Och GRATTIS BRITTA!! :D
 
Mars är en månad med massor födelsedagar alltså.. Men det är rätt mysigt. Och snart får jag träffa dem igen när jag åker hem för morfars begravning om 2 veckor. 
 
Bilden är från lillasyrrans möhippa för 2 år sedan, en skitrolig dag! Harry Potter inspirerad, jag i Hufflepuff, gul slips. Britta i Gryffindor såklart, och pappa i RawenClaw, den blåa slipsen.
Jag hoppas att ni båda två fick och får en fantastisk dag! :D Vi ses snart hörrni <3
familj, personligt, photooftheday | | Kommentera |

känslokaos, äventyr och göra bra.

Den här dagen alltså. Jag vaknade på sådant fruktansvärt pisshumör. Sur, kranky och tårar som bränner bakom ögonen för att man är sliten mentalt. Ilska blandat med konstigt humör. Det är. Inte alltid kul. Jag och känslor är inte alltid en bra kombination. Just nu är som sagt, känslorna är banne mig överallt. Jag kan inte skilja på ilska och ledsen. Jag kan inte förstå när jag är arg, varför jag gråter, och skriker när jag är ledsen. Det går ju inte ihop. Detta har jag inte kunnat skilja på, sen jag var kanske 16-17 år. Det var första gången dem sa det iaf, och visst finns det logik bakom det. Jag är känslig, har alltid varit. Och det slutade i en satans massa dikter och skriverier. Och det var enda sättet att få ut det på. Skriva. Skriva tills fingrarna blödde, kanske inte ordagrannt, men nästan?
Jag slås av tankar från farfars begravning, för 10 år sedan i december. Bilen hem efteråt, Lina kör. Så säger hon något som sätter sig. "Tänk, det är första begravningen vi går på i vår släkt" - Inte exakt orden så, men något liknande sådär. Och jag slås redan då av en panikkänsla i kroppen. Farfar var ändå sjuk i cancer, men det ändrar ju ingenting så sätt. Han var först att gå. 8 månader senare dog mormor. Ungefär 2 år efter farfars bortgång, dog farmor. Samma år dog Carl, en vän. Och nu, försvann morfar.
Imorse var jag på pissigt humör. Jag var ledsen/arg och bara .. Apatisk. Kritisk. Förbannad. Irriterad. Sur. Orkeslös. Allt på en gång. Sen vart jag mest irriterad över mitt lilla känslokaos. Och vart arg, och tog mig ner till bilen och åkte på äventyr. Jag hamnade i Storforsen igen. Utan vidare, tänker jag bara visa er bilderna jag tog, jag blev ganska nöjd ändå. Trots sviktande förtroende i fotografierna just nu. Varning: BILDBOMB:
 
En bra dag i slutändan med andra ord ♥
fotografier, känslor, personligt | | 4 kommentarer |
Upp