capture the moment.

Det var ju midsommar, någon som missade? Haha. Nejmen, här blev det en otroligt lugn dag. För det första så har det regnade det heeela dagen igår. Så, hemma och lite god mat som blev senare glass och Harry Potter Deathly Hallows part 2. En väldigt bra midsommar ändå. Det är fortfarande molnigt och har regnat osv, men det är inte katastrof...! Just nu är det 2 arbetspass, måndag och tisdag för att sedan åka söderut på onsdag. På fredag, orsaken till att vi åker ner, ska jag på Winnerbäck med svärmor Petra. Det ska bli otroligt roligt !! Sen har jag konstaterat att det är första gången som jag har sällskap på länge... Hahhaa.
Jag har gått på Lars Winneräck sedan 2004. Listan på dem följer nedan:
 
* 4 september 2004 - Linköping Cloetta Center
* 19 oktober 2005 - Cloetta Center, Linköping
* 6 juli 2006 - Stångebrofältet
* 7 december 2007 (BÄSTA FÖDELSEDAGEN!) - Sporthallen Linköping
* 23 aug 2008 - Stångebrofältet Linköping
* Peace and Love 22-27 juni 2009 (3 olika konserter med Winnerbäck) - Borlänge
* 10 dec 2009 - Linköping
* 8 juli 2010 - Linköping, Stångebrofältet
* 18 sep 2011 - Göteborg
* 13 juli 2012 - Trädgårdsföreningen, Göteborg
* 1 sep 2012 - Vidingsjö Motioncenter, Linköping
* 18 okt 2013 - Cloetta Center, Linköping
* 1 november 2013 - Göteborg Scandinavium
* 4 juli 2014 - Stångebrofältet, Linköping
* Musikhjälpen 2015 (2 låtar men ändå) - Linköping
* 9 okt 2016 - Konsert och Kongress, Linköping
 
Jag missade sommarturnén 2016, men på hösten gjorde Winnerbäck en mindre konsert tur som Albin bjöd mig på. Det var magiskt. Mamma ringde mig dock när han spelade på Linköpings arena den 20 augusti när han spelade där, när han spelade min favoritlåt "Elden". Helt underbart.
 Och nu på fredag ska jag se honom igen, jag längtar väldigt mycket.
Jag fotograferar ju lite ibland.. Gamla bilder från konserter...!
Visst ser det ut som om Winnerbäck tittar på en? Klockrent. 
Jag ser väldigt mycket fram emot konserten iaf ! :D
 
Jag hade tänkt skriva om något helt annat, men det fick bli en Lars Winnerbäck tillbakablick... Haha. Jag tror iaf inte att någon missat att jag gillar Winnerbäck nu....!

GRATTIS Mamma !

Idag fyller superkvinnan, min mamma år !! Förra året var vi nere och firade henne, men i år är vi kvar här uppe, dels för att jag jobbar, och dels för att vi ska ner nästa vecka.
 
Precis som alla mammor har dem ju en superkraft, min mamma har uppfostrat tillsammans med pappa, 6 barn. Med mest troligt olika viljor och trots... Men det har hon klarat helt galant.
Supermorsan helt enkelt !!
 
GRATTIS mamma igen, hoppas din dag har varit helt fantastisk ♥
 
familj, fotografier, personligt | | Kommentera |

det där med regn.

Och rätt så badass moln... Innan jag åkte mot jobbet igår, så drog det fram lite regn äntligen, samt att det med detta regn bjöd på ganska amazing molnporr. Eller man nu ska kalla det... Jag menar:
Senare kom det en lite mer rejäl skur. Och jag såg en blixt. Men det var allt, det kom aldrig någon mer åska efter det. Idag skiner solen, det är 20 grader och det well, har regnat av och till ...! Molnen är lika coola idag, men det regnar mest.
Som sagt, massor regn, tog den för bara 10 minuter sedan. 2 arbetspass till, sen ska jag helt enkelt försöka att fota lite på natten kanske.. Det var så himla magiskt imorse. För som alltid, när det är sommar, när det varit varmt och allting, så blir det ju rätt fint...
Bild från instagram imorse, solen runt halv två på morgonen, så otroligt läckert att jag smällde av. 
 
Jag blir helt galen och tagen av sådant här. Det var nästan lite jobbigt att jag inte var på en landsväg någonstans och hade kameran alltså. Men, det är så ibland! Jobb först, nöje efteråt...!
 
Snart ska jag dock ta ett träningspass och göra lite mat. Jag är rätt trött och seg, men ville någonstans ändå visa coola moln och en magisk soluppgång. Så att säga. Lite vitlöksbröd kanske?
 
Hmm, hoppas eran lördag blir awesome ! :D
 
allmänt tjafs, fotografier, phonepictures | | 2 kommentarer |
Upp