Fredagslycklig.

Något som jag älskar är när man vaknar av att ens älskade kryper intill och håller om mig, och precis just så, vaknade jag imorse. Inte av klockan egentligen, utan av att jag kände hur Albin kröp sig nära intill, höll om mig och log nog i sömnen av glädje. Det kändes iaf så även om jag själv inte såg hans ansikte. Imorse var en sådan fin morgon, den började sådär perfekt morgonmysaktigt som det kan bli. Helt underbart. 
Det var varmt imorse, och klarblå himmel på väg till jobbet dessutom. Hela luleälv var spegelblank, och jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Det var så otroligt vackert. Jag hade ju inte kameran med mig, förutom mobilen och det var så sjukt läckert. Jag spammade upp 2 bilder från älven, och jag tog kanske 10 tal bilder. 
Älvor som dansade lite längre bort i skuggan och bröt fram lite vid solens strålar. Det har varit en fuktig natt, och det är så jävla vackert. Det är få saker i livet som är så otroligt läckert som just detta.
Stillheten, ljuset, och blå himmel. Älvor som dansar över sjön och solen som kämpar med att lysa in genom träden. Ljuset är så otroligt magiskt just där och då. 
 
Fredagsglädjen var gjord innan, och förstärktes helt klart av de 10 min extra det tog mig att åka till jobbet idag. Det var värt varenda sekund av det. Att jag tog mig tiden imorse var guldvärt. Att jag tillät mig själv att göra något jag älskar. Beundra och fotografera. Att känna sådan glädje över något som kan kännas så litet, men så ofanligt stort.
Hela dagen har jag varit genuint glad, lycklig. Trots att maskinen bråkat, strulat så har jag bara lett igenom det. Hoppat fram liksom. Och jag var HELT slut när jag kom hem. Fick faktiskt lägga mig och vila en stund, kanske en timma eller två. Haha, det tar ordentligt på krafterna att vara såhär glad för mig tydligen. Men det gör ingenting, egentligen. För det är helt jävla fantastiskt att jag är såhär glad idag, jag trodde aldrig när depressionen var som "värst" att jag skulle bli såhär glad. 
 
Det bästa med denna dag är att det fortfarande är fint ute, så ska minsann packa ihop kameran för lite fotosession/äventyr med Albin nu ikväll. Det ska bli så mysigt. Så, nu ska jag hoppa in i en dusch, och göra mig åkklar för att inspireras, glädjas och göra det jag älskar med mannen i mitt liv, min underbart fina älskling Albin ♥
 
Bilderna från min instagram
 
Flickan och hennes Soldat ♥
 
 
inspiration, känslor | | Kommentera |

EN lista !!

Jag har nämnt det, och NU äntligen, kidnappade jag denna från Johanna, en härlig tjej som skriver mycket bra om miljötänk och tipsar om olika ställen att köpa ekologiskt, handla matsmart och plastbanta! Heja Johanna!
 
 
Hur gammal är du?
28 år 
 
Hur gammal känner du dig som?
Typ 28.. Jag tänker inte så mycket på det. 
 
Vad har du gjort idag?
Jobbat, och tagit det ganska chill framför datorn på eftermiddagen. Läst lite bloggar, kommenterat och tar igen lite som jag missat. Redigerar och sett på The Walking Dead.
 
Var bor du?
Boden, Norrbotten. Flyttade hit i februari 2017, går in i månad nr 4, snart 5 här uppe.
 
Vilken årstid föredrar du? Varför?
Alltså, jag ÄLSKAR hösten. Alla färger, alla mysiga varma oboykvällar. Mysa framför en brasa i ett hus på landet osv. Men, jag älskar också vintern och sommaren. Men föredrar? Inget sådär. Sommar för att man kan sitta ute länge. Och bada. Såklart. Vintern för allt vackert som snön ger. Hösten för att det bara är SÅÅÅ mysigt.
 
 
Är du beroende av något?
Socker, mobilen, och instagram. Och såklart, kameragrejer av olika slag. Jag ögonshoppar saker som nya kamerahus, objektiv. Drömmer om en till fullformat, och en till backup. Bara för att kunna variera. Mycket sådana saker.
 
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Där jag är, trots allt. För just nu är här så himla fint.
 
Vad är du på för humör just nu?
Jag är inte säker, men det känns som jag pendlar mellan inspiration/kreativ och sysslolös. Så, rastlös? Men glad.
 
Vilket är ditt favoritgodis?
En godis som inte finns längre, som hette Grönisar, ironiskt nog:
 
 
Vilken är din favoritaffär?
Ehm, jag har nog ingen faktiskt. 
 
Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Natt, kväll. Morgontrött som ett as. Kan jobba tidigt osv, men jag blir som piggast på kvällningen. Speciellt när jag är inspirerad...
 
Har du blivit sydd någon gång?
En gång, och 1 stygn. Satte en svarv i handen på dåvarende jobb.
Varning för bild:
 
 
Vem gjorde senast något speciellt för dig?
Albin, när han erbjöd sig trots tröttheten och inte humör kanske, faktiskt erbjöd sig att köra ut mig en riktigt stjärnklar natt i mars. Just den dagen/natten kändes väldigt fin. Och han brukar ju göra mycket egentligen. Allt är ju speciellt på sina sätt. 
Det är främst detta som dyker upp. Men det finns mycket. Men just denna grej, jag älskar stjärnhimmeln. Och ärligt talat, så har jag nog inte sett så mycket stjärnor som då. Helt magiskt. Att det fanns lite norrsken på himlen gjorde bara kvällen mer unik. 
 
 
Är du blyg?
Ganska jättemycket. Vilket säkert inte märks. Tenderar att vara den skämtsamma och kanske ibland mest sociala. Blir tokig av tysnad som känns obekväm. Men jag är sjukt blyg, det bara märks inte. För jag försöker bli mindre blyg.
 
 
Vill du gifta dig?
Jag har varit gift, och det var kanske, allt annat än bra på gott och ont. Så, kan jag tänka mig att gifta mig igen? Ja. Och då ska det vara för resten av mitt liv. Och jag drömmer mer om det nu, än någonsin innan i mitt liv.
 
Vad heter du i andranamn?
Kristina
 
Har du något smeknamn?
Min lillasyster kallar mig för kuben. I övrigt är det nog mest Iza som faktiskt sägs. Kanske ice ibland, eller trollunge. Om ni som läser som känner mig, har ett smeknamn får ni gärna dela med er !
allmänt tjafs | | En kommentar |

I'm alive, just... Not really vid datorn.

Well, ja. Jag ser att jag har haft trogna besökare, och efter mitt senaste inlägg kanske det var på tiden att visa att jag tänker fortfarande skriva, och dela med mig. Jag har knappt suttit vid datorn bara de senaste dagarna. Som mest för att se att bilderna blev överförda till datorn mest, pga sååå glömsk. Men det var dem! Så, då kunde jag pusta ut. Har fotat lite igår igen, och har fortfarande en uppsjö av bilder att dela med mig. Vet knappt hur jag ska hinna med! Så, blir när jag får tid över helt enkelt.
 
Tillsvidare en skogstrolls - Iza som hoppas och ser lite fram emot när det kan bli att träffa Jenni som jag läst/följt ett tag nu. Fotoäventyr och lite modellande! Ska bli riktigt kul faktiskt, ska väl egentligen bara bestämma NÄR... Just nu är tiden lite emot mig, men det kommer spricka upp lite snart.
Men, som lovat: Skogstrollet iza <3
 
 
Och sen, en riktigt intensiv läcker iza ala 63 kg tung och insåg aldrig hur liten hon var förens efteråt. 2011 någongång btw.
Foto: Elin Wennemyr.
 
 
allmänt tjafs | | 2 kommentarer |
Upp