frostigt på promenaden.

Vi vandrade lite på Åberget i tisdags, och det var frostigt, och soluppgång. Rätt vackert med andra ord. Det bara är helt underbart med sådana stunder. Det absolut bästa hade ju dock varit om frosten typ, varit snö istället. Saknar snön så mycket. Förra året vid denna tid hade vi väldigt mycket snö som sagt. 

Hursomhaver, jag tänker fatta mig kort, och bjuda på bilderna jag tog istället. Och det blir en del, så jag hoppas helt enkelt att ni gillar dem :D

 
 
Finaste Oden, busOden, och den där lyckliga fyrbenta Oden som just nu bara älskar skogen om möjligt ännu mer, sedan tratten åkte av. Det är rätt nice. 
Många bilder som sagt, hoppas ni gillade dem <3
fotografier, hundliv - Oden, mindfulness | | En kommentar |

skog, Oden och foto.

När Oden blev av med tratten, började vi hänga i skogen igen. För det är ingen tratt, eller bandage just nu. Så, lyckan är ju rätt total när vi kan springa fritt som tusan och bara njuta. Jag passade på att ta lite foton dagen efter. Dagen började otroligt vackert:
Episk morgon. Ångrade att jag inte tog med mig något annat än 50mm den morgonen. Men, jag var inte så sugen på att gå upp ur sängen heller, så... Tji fick jag helt enkelt. Solen varade inte för hela morgonen heller, utan dimman kom trots allt ikapp och lade sig tjock över Boden. 
När vi väl vandrat runt en bit, jag hade fotograferat lite, så satte sig Oden såhär när vi kom till bilen. Som att nej, till bilen ville han inte alls. Så, jag passade helt enkelt på att ta ett kort. Väldigt demonstrativt av Oden att bara.. Sitta så helt enkelt.
 
Det var rätt skönt att rasta kameran, väldigt skönt tillochmed. Lite som att komma ut i ett nytt liv igen. Bästa är ju att se Oden vara så lycklig i skogen igen, och ute över huvudtaget, efter allt med tratten. Han, precis som väntat var ju faktiskt lite nere då. Så, nu har vi ju en glad hund som tusan igen :D Helt underbart.
Nu kanske det blir att fota lite mer stjärnor ikväll dock, liten chans för norrsken om man har tur. Och såklart, såhär såg det ut 17 november förra året.
Sen kom det en snöstörm till 23-24 november. Saknar snön just nu. Bilderna innan denna, är från 16 november. :)

Så, mer snö tack.
fotografier, hundliv - Oden, mindfulness | | 6 kommentarer |

Utan tratt. Äntligen

Och äntligen ... Äntligen fick vi glada nyheter. Efter 2 veckor med en dum tratt, så fick vi äntligen ta av den idag. Såret på tassen läker fint, och vi ska bara tvätta och hålla det rent. Han har ju också fått skavsår, från en av klorna under bandaget, men inte så pass att det är nödvändigt med tratt, om han inte slickar för mycket då. Det var en otroligt lycklig hund som gick ut från vetrinären idag. Räkningen dessvärre var nog inte en höjdare, vi får den skickad hem. Försäkringen täckte lite, men inte allt. Så. Sånt är livet. 
Såhär glad liksom. Vår fina lilla buffeluff. Han sprang för glatta livet i skogen som om det var hans bästa dag någonsin. Oj vad de gick. Och leka med stora grenar. Ojoj. 
 
Mer skog kommer det bli, nu kan vi äntligen ge lite längre promenader igen. Och såklart. Mera skog för Oden igen. Det är ju hela 2 veckor sedan som han sprang fritt i skogen. Så ja, lyckan var fullständig. Det var sååå härligt att se faktiskt. 
I brist på tillgång till nyare än den ovan, så bjuder jag på denna med, från oktober. Lilla plutt Oden som vakar ut i skogen vid Rödberget. 
 
Sedan är det lite roligt när han fick upptäcka vad soldaten i marken var.. Reste ragg och grejer. Men .. Han blev sedan kompis med den :D
 
Lycklig hund nu, och nu hoppas vi att vi slipper tratt på väldigt länge faktiskt.
hundliv - Oden, phonepictures | | Kommentera |
Upp