those stars, reach out to them,

En rätt fin och mysig söndag, mycket skratt, en del redigering, filmmys och allt sådant där man bara laddar med positiv energi. Så himla bra. På kvällen drog vi ut mot Åbergsfortet, det var stjärklart for once, det har varit mulet och lite snöblandat regn i dryga 3-4 dagar. När det också fanns chanser till fina norrskenshower, ofc... men, jag älskar ändå stjärnklara nätter. Några godingar från kvällen:
 
 
 
Den tredje bilden är en klar favorit från kvällen. Ser fram emot när snön har lagt sig mer och marken blir jämnare att ställa stativet på... Det blev en del bortfall pga skakigt och att well, fästet till kameran och sen till stativet är inte bästa vän med mig just nu... Det liksom, antingen så får jag slita/skruva loss själva brickan med aggresivt våld, nästan. Eller så får kameran sitta pyttelite löst. Och när den sitter "fast" som den ska, så well, stativet och jag är inte kompisar, kan vi bara säga så? Det bråkas med det.
 
 
Älskar att vi kan kombinera mitt fotointresse vid stjärnklart, lika mycket som båda älskar att åka ut och skåda på stjärnor i sin enkelhet.
 
Och, bara för att se en liten skillnad på redigerng av stjärnbilder, kika snabbt in denna för något år sedan:
 
Båda från 29 oktober förra året. Det har hänt lite med bilderna från nu och då.
mindfulness, norrlandäventyr, tillbakablick | | 3 kommentarer |

ohnoes, she done it again!

Ojdå.. hej.. Minns ni mig? Haha. Det var visst 5 dagar sen senast. Humm. Det har varit mycket soffa, mycket jobba och inte varit så sugen att sitta vid datorn, har typ ish redigerat det jag hade som låg, men sen har det stannat av där. Jag liksom, ja. Kände inte för det.
Sådant som händer har jag hört.
 
Anyhow, det flyter på. Livet, och jobb. Det finns saker att längta till. Det finns saker att verkligen se fram emot, det är så himla härligt. 2017 har verkligen varit ett bra år, det har hänt så vansinnigt mycket. Inte alls sådär många dåliga perioder eller dåliga dagar som föregående år. Det är en märklig och underbar lättnad. Det blir lättare att andas. Och det i sig är ju bara guldvärt.
 
Nu till något annat, jag har beslutat mig för att ta lite photoshopkurser och sitter nu och kollar/lyssnar och försöker ta allting från början. Även om man kan några grunder, så är det ju tid kan jag tycka att se om jag kan utveckla eller använda de basics jag har, på bättre eller mer effektivt. Jag blir ibland avundsjuk på fotografer ibland för deras ljus eller magi i deras bilder. Jag vet ju återigen att ibland att de kan verka överredigerat, och det är ju inte det jag vill uppnå. Jag vill ju lära mig att hitta dem redskapen i det verkliga ljuset, den verkliga tillvaron. Helt utan redigering kommer man kanske inte alltid undan, men vill hålla nere på att förvränga det iaf. Förstår ni vad jag menar?
Jag tycker det är smidigt att man kan komma långt med så lite verktyg utan att egentligen göra det till något oigenkännligt. Om texten blir svårtolkad i detta stycke, så är det direkt från hjärnan utan att egentligen se vad mina fingrar skriver, jag ser bara på skärmen. Just saying.
 
-
 
Hursomhaver iaf, jag är vid liv, jag pausar lite internet/blogg. Det är lite den tiden på året, dock så finns det ju givet guldstunder här med, kommentarer och att läsa andras bloggar, som jag även ligger efter med, och därför kommentarer kanske kommer i klumpsumma då och då... Så ni vet.
Jag lägger in lite rosor till er trogna som är här och besöker mig trots frånvaro, puss på er !
allmänt tjafs | | En kommentar |

OMG, so happy!

Imorgon skriver jag på papper för jobb, och sen blir det en massa timmar att jobba framöver. Jag är så pepp, taggad och sååå sugen på det här. Jag är så jävla glad just nu.
 
I birst på en nyare awesome glad Izabild. HAHA.
Nej men allvarligt, det känns som livet just nu har en grymt punkt där det blir bara massor bra grejer. Så tacksam för det. Verkligen. Från botten av mitt hjärta. 
känslor | | 2 kommentarer |
Upp