ignite

När det är höst runt hörnet, tenderar min hjärna att gå på högvarv. Det är något som alltid varit där. Höst på min planet, och jag dansar i höstlöv med converse och palestinasjalen slappt virat runt halsen. Skogen är fuktig av gårdagens regn och löven skiftar i gult rött och orange. Det kommer älvor som dansar, rör sig likt en dröm. 

Höst. Alltid alltid varit en favorit. Iaf så länge som jag kan minnas. Det är något med alla färger innan de kala träden kommer. Och sen förhoppningsvis en massor med snö. Det vackra vita som bryts av. Skapar en tystnad som jag inte trodde fanns. Vitt som puder. Gnistrande och bitande kall. 

Med mörkret kommer mörkerrädslan. Den är större än allting dagar när allt känns meh. Inget som märks av, när allt är i balans. Och de där nätterna där det inte spelar roll, mörkret skrämmer bara ändå. Den klara stjärnhimmelen talar om för oss att vi är små bitar av ett gigantiskt universum. Fröken grön tar tillfälle och bjuder upp till dans. Det kan vara från 30 sek till timslånga perioder med olika intensitet och färger. Ibland med rött och lila. Någon har sett gult ish liksom blått. 


Höst. Stickade tröjor, långkalsonger, varm O'boy och öppen eld. Närhet, långa promenader i ett hav av eld. Alla färger sprakar. Hösten ger mig så mycket att tänka på, tänka på saker såsom varför löven blir röda eller bruna. Gula eller behåller sin gröna färg. När löven tappar fästet, ger dem upp för vintern? Tappar fästet fullständigt. 

Förra hösten hände det så mycket. Utbildning, nytt jobb och jag stod inte still på några månader. Men jag njöt av de stunder jag kunde anamma nya andetag. Tystnad i skogen vid ledig tid. Att andas och sova bredvid honom, den finaste människan på denna jord, om du frågar mig. Min vackra underbara bästa sambo. I höst firar vi 3 år, och jag är så lycklig med honom bredvid. Han blev min. På hösten. Kärlekshöst.  


September runt hörnet. Mörkret kommer snabbare nu, och jag längtar att få ännu en fartfylld höst med kärlek, hundgos träning och stjärnklara nätter. Odens förstå snö. (Jag lovar bilder på detta spektakel) . 

Det är fint att vara vid liv. Det är fint att ha så många fina människor i sin närhet. Det är en fin känsla. 


Höst. Du är så välkommen.

stjärnklara himlar.

Äntligen, börjar mörkret komma tillbaka och fort går det... Det är rätt skönt faktiskt. Jag tog lite bilder med anledning av att det kunde bli norrsken. Dock, lovade jag att inte vara ute för länge, samt att så mycket vart det inte, iaf när jag var ute. Hursom, det är underbart fint nu. Varannan dag sol, varannan regn. Så, allt är typ megagrönt. Eller ja, grönare än vad de var i somras iaf.
Fick testa mitt 16-35mm med lite nu när det börjar mörkna, och jag ser fram emot en säsong med norrsken, och troligtvis lite äventyr. Som sagt, inte megastarkt norrsken, men det fanns där.
Sjukt härligt med stjärnklara nätter igen. Det är typ min favoritårstid. Snart kommer september med en sådär härligt nystart känsla inför hösten. September är helt enkelt lite av en favorit. Så, jag hoppas på kyla, höstfärger och allt det där. Sedan härliga oktober, och sen i december kommer min 30 årsdag. OMG, men det ska vara massa höst först. Jag älskar verkligen hösten. ❤
fotografier, norrsken, nordlys, polarsken | | Kommentera |

GRATTIS EMIL!

Jag fattar inte hur stora dessa syskonbarn blir emellanåt, det känns som igår när dem kom till världenm och var oskyldiga som det är.. Men nu är det fullt ös på skola och lära sig, och växa. Jag fattar inte.... 
 
Idag blir mitt syskonbarn Emil hela 9 år, shit alltså! Vilken grej !! 
Emil är lika nyfiken nu, som för 8 år sedan att kika in i kameran, samt att ta lite kort själv. Hoppas att du får en tokfin dag, så hörs och ses vi snart ❤
Juli2014, Emil fotar Lova :)
familj, fotografier, personligt | | Kommentera |
Upp