skogshög, finns det ett sådant ord?

Jag har tänkt på en sak, gällande det där att bli hög/eurforisk osv.. Något som givet kan vara rätt vanligt. Men skogshög? Är det ens ett ord? Och finns det? Efter lite google så kommer det inte mycket fram. Skulle med andra ord gissa att det är som att vara hög och väldigt euforisk. Jag har alltid, sålänge jag kan minnats upplevt det när jag går i skogen. Hög, eller euforisk. Adrenalinpåslag som tusan osv. Jag har noterat att jag typ lyckats fånga det på bild vid 2 olika tillfällen:
Dels på denna, det liksom.. Ja. Jag vet inte. Jag tycker att mina ögon säger det mesta... Ljuset den kvällen, skogen den dagen. Ah shit, Albin skrattade bara åt mig där han satt i bilen (vi skulle åka hem, jag bara skulle ta några foton). Den 19 maj 2017, vid Åbergsfortet tog jag denna bild ovan.
 
Och sedan denna från förra fotograferingen vid storforsen häromdagen. Det liksom känns nästan, iaf för mig. Jag kanske inbillar mig, men det känns verkligen att jag är mitt lilla "skogshöga" troll liksom..
Ögonen talar ju så mycket säger man, och just denna effekt med stora pupiller (även under ljusa dagar), så kan jag nog säga att jag blivit hög. Liksom. Det är ju lite så. Naturhög. Älskar det ändå. 
Älskar att ha naturen intill, och känns fint att den är nära nu. Verkligen, och att få vandra i miljöer som bara är underbara.
 
Det har blivit mycket selfies nu.. haha. Detta var mest bara för att tala om skogshög :D
 
 
 
fotografier, mindfulness, personligt | | En kommentar |

selfies, and reboot.

När känslorna blir kaos (den där urladdning jag talat om), så slår det till. Ingen egentligen trigger, men det kommer. Och då behöver jag bara .. Ja, reboota. Andas, och ja. Göra något som alltid hjälpt, dvs fotografera. Och i projektet stärka självförtroende går det rätt bra. Jag gillade bilderna jag tog så mycket i Vikingstad senast, att jag idag passade på när jag åkte på äventyr till Storforsen (känns som jag kommer fota mycket där), tog flera selfies, och "ego" som jag är, tänkte jag visa lite av resultatet, kul va?

Lite inspirerad av Jonna Jinton med trädbilderna, men det kändes som att varför inte? Och nu med fjärrutlösaren blev det lite lättare... Men jag gillade denna. Och sedan!! Hittade jag en asbra gren:
 
 
Och om vi bortser från min "döda/tomma" blick på den översta bilden, kan vi iaf alla hålla med om vilken awesome gren? En slags egen ram i skogen xD Eller vad man ska säga...! :D
Mycket bra energi efter detta iaf, ska dock om en liten stund ta och krypa ner bredvid min älskade sambo, och gosa lite <3 Somna till hans snarkningar eller andetag. Musik för mina öron <3

mera vårkänslor.

Ibland blir det sådana dära tystnader, och det faller sig oftast naturligt med mycket jobb som med allting annat. Det är i princip denna vecka kvar innan jag börjar jobba på det nya stället. Blir typ rätt så awesome skulle jag gissa, kommer jobba sön, ons, tors,fre och lördag. WOHO! Det blir nog asbra.
 
Jag tänkte bjuda på några fler härliga bilder från Vikingstad, jag passade på att rasta kameran och ge mig utrymme att andas, med allt som pågick omkring. Det var skönt att göra så lite som möjligt, samtidigt som man fick lite sysslor gjorda så att säga, genom att fotografera exemepelvis!
Det här är platsen som jag spenderat mååånga dagar/eftermiddagar vid. Lekt krig, snöbollskrig, och well, ja, massor. Kanske krig mest...? Jag har "rymt" hit också, tänkte rymma hit med min barndomsvän Emilie, vet jag. men det gick aldrig så bra.. haha. Man går ju alltid hem när man är hungrig, men fantastin är ju väldigt underbar som barn.
Men denna gång så passade jag på att leka med motljuset och alla ja, detaljer. Kommer kanske fota här igen lite mer, just nu var jag ju främst ute efter att fota något annat, såsom lite självporträtt :D Men, först ska ni ju få njuta av dessa ovan, innan jag bjuder på några selfies. Trots att jag saknade min fjärrutlösare, lyckades jag hyfsat skulle jag vilka påstå.
På bild nummer ett, så hade jag först tänkt sitta på, men jag erhm, ramlade till..! Och då tog kameran kort helt enkelt...! Haha, men det var roligt, och det var en jävligt fin kväll helt enkelt :) Mycket nöjd!
 
Jag trodde inte jag skulle ha så mycket bilder att visa från hemresan, men jag hade visst mer bilder som jag var nöjd med, trots att det "bara" landade på typ 400 bilder ish på hela veckan. Men .. Nummer och siffror är ju inte allt. Kul var det iaf, och nu ska vi se om jag kan ta några snygga bilder fler gånger hemma osv, men då kommer ju min vapendragare Albin vara till hjälp <3
fotografier, känslor, personligt | | 4 kommentarer |
Upp