minus 24 och klarblå himmel.

Vädret är vackert, motivationen lite seg och ja. Kallt. Det var dryga 27 minus när jag vaknade, nu runt 24. Jag tänker att jag kanske ska ta en promenad ut. Kanske, jag är lite seg. Jag borde, men motivationen som sagt, den är inte som den ska. Tröttgris så att säga. 
De allra flesta blir ju aspepp av ljuset, mer sol och D-vitamin osv. Men jag liksom, blir trött. Framförallt när våren nalkas, inte min årstid så att säga. Därför är jag dels glad över att det ändå inte blir riktigt samma vår här, mer vårvinter. Det är ganska mysigt, och härligt. Knastrande sol, och mycket vatten som forslar i skogen och sådär när det börjar smälta. Jag skulle vilja våga påstå att vatten nivåerna i år, bör återgå till mer normala i år. Är ju visst snökaos nere i söder nu, lite märkligt. Men kul. Så det finns nog snö när vi åker ner söderut imorgon kväll, bör komma hem fredag på eftermiddagen. Ska bli mysigt att åka hem, gå på teater, träffa Emma, som för snart 6 år sedan flyttade till London för att bli skådis/regissör. Rätt grym tjej. Jag har saknat henne så det gör ont ibland, en av de personer jag känt längst i mitt liv.
Från sommaren 2012, en av få bilder som finns ! :P Men det gör inte mycket, allting som är bra finns inte alltid dokumenterat, mest minnen. ♥
Ska iaf bli väldigt roligt att se henne uppträda igen, och kanske hinna ses något utöver föreställningen...!
 
-
 
Och givetvis, det bästa blir ju såklart att jag i år kan medverka på Villes 6 års kalas ! Mer om det i ett annat inlägg. Men det är typ bonusen denna helg när vi åker ner. ♥
 
Bjuder också därför på 2 äldre bilder från ett somrigt Linköping, översta från Bergs Slussar, och den andra vid Länsmuseét i Linköping, en baksida av huset och en tid jag kände mig "artsy", så att säga. Men, jag vet att linjerna här inte är raka.. Men det är OK...!
Så, får se om jag kommer utanför dörren idag. Vad tror ni? 
allmänt tjafs, tillbakablick | | Kommentera |

städa ut.

Söndag, vi fick visst någon form av energi och försökte städa bort lite av vårat kaos. Men, bra sak: det är färdigborrat nu iaf. Så nu ska de gjuta golvet när vi åker hem till helgen, det blev liksom smidigast. Och en ny matta då, förlåt. Golv. Vi har ju typ inget golv mellan hallen och köket, samt att vi troligt får ett nytt badrum likväl. Kul!
 
Problemet: Dem har ju andvänt våran nya dammsugare vi köpte. Så nu är den repig, och den har ju som sagt, används för att dammsuga upp BORRDAM/STENDAMM. 
Nu är vi inte så glada på det. Och det kommer mest troligt bli att dem får ersätta den. Vi har andvänt den 3-5 ggr sen vi köpte den ny, i januari. Det känns ju inte så kul att den ska bli repig för att hantverkare använde VÅRAN dammsugare, bara tog för sig. INTE OKEJ.
 
Men, återigen. Vi har iaf lyckats vädra ut lite härhemma, och det i sig är jävligt skönt.
Få in lite frisk luft efter sjukmånad och få bort lite av alla kläder och skit som ligger omkring oss. Så, inte megastädning, men lite lagom rensing. Att städa hela lägenheten blir ju bäst EFTER allting är klart. Så, vi har lite att se fram emot.
Snyggt va?
 
Så där ser det ut, ni som följer mig på instagram har ju fått se lite från stories. Men nu så får ni även här med. Snart har vi golv igen, lovar att visa er slutresultatet så fort det blir klart :D
 
Nu hoppas jag maten kommer snart, och sen ta det lite lugnt igen,
allmänt tjafs, phonepictures | | En kommentar |

I thought I've never see the day

I sjukdomes månad, verkligen inte överdrivet så får man samtidigt rätt mycket tid att tänka, och något märkligt slog mig. Jag vill börja vandra, vilket i sig inte bör komma som en överraskning. Dock har ju suget blivit mycket starkare nu också, och jag sitter just nu och googlar på leder och bra att tänka på saker.
 
Jag vill ju jättegärna någon gång ta mig igenom Kungsleden, men det kommer nog inte vara i år iaf, men ett långsiktigt mål.. Däremot kan man ju säkerligen ta lite mindre "mjukstartar" leder till en början. 
Och det verkar finnas en del iaf. Så ska googla mer och ta reda på mer.. Men suget har ju defintift kickat igång.
Att upptäcka kicken i att vandra, dricka vatten ur källa, och fjällen. Att tälta, elda och känna doften av skog, svett och bara leva. Alltså, det vore så förbannat härligt ändå.
Här från inte en vandring, men från en magisk plats runt Porjus nationalpark ish? Haha, facinerad över tystnaden på bilden. Så sjukt underbart.
Att vandra genom Laponia med liksom. Alltså ja. Jag vill så gärna. Vi får se vad året bjuder på. Först tänkte jag dock bli något friskare än vad jag redan är....
 
Så, målet då?
Att i år ska bli året jag börjar att vandra tillsammans med min fina Albin ♥
fotografier, inspiration, norrlandäventyr | | 3 kommentarer |
Upp