Thank god it's monday (?)

Nu var det visserligen sagt att dem skulle riva upp golvet idag, halv åtta. Ish. Det var redan bestämt. Igår vart jag också inringd för att jobba idag, vilket är HELT ok, till och med bra egentligen. Men jag skulle varit ledig annars. Lediga dagen blir imorgon. Med VC, ringa samtal och annat fixa. 
 
VC besök pga bröstmuskeln. Ska ta någon sänka för att utesluta lunginflammation. 
Ringa Bodens Bilservice pga bilen är trasig.
Sortera tvätten, fixa bilder, och vända dygnet. För på onsdag jobbar jag natt.
Liksom torsdag, fredag och lördag. 
 
Det kanske låter som det är lite, men mycket som hände idag, väldigt mycket. Kvällen nu avslutades väldigt tråkigt. Det var norrsken, jag ville åka och fota. Det hela slutade med att jag fick ringa bärgningsbilen pga att något i bilen gick sönder. Drivaxeln tror vi, eller ja. De snälla farbröderna som fanns på Gruvberget där jag befann mig. Snälla människor, kvällens hjältar till och med. Det var nästan 18 minusgrader och de hjälpte mig så jag fick vänta inomhus istället för att vänta i bilen i kylan. De pratade och hjälpte mig med nummer till bärgare osv. Guldvärt.
Jag kom precis hem, och jag kan inte somna riktigt än. Jag är trött, och ledsen på samma gång. När saker blir för mycket så blir jag bara så vansinnigt trött. Trött trött trött. 
En del av mig vill bara gråta, dra täcket över huvudet. Men det går inte riktigt som jag vill, för då spänner jag kroppen och då gör det ont i den spända dumma muskeln under bröstet. Så idag var ingen bra dag, inte alls. Det enda som var bra, var att jag kände, jag lät det vara och jag får en chans att veta hur en sådan där dag kan kännas. Nog för att det kanske för en annan är en "normal" dag, så är det inte en vanlig dag för mig. Jag har knappt hunnit stanna upp idag. En varm dusch, krama nallen Hugo ikväll och sen sova lite. Imorgon bitti ska jag som sagt gå till VC, ringa bilverkstaden osv. Det är vad jag måste göra imorgon bitti.
 
Vårat hallgolv imorse. Fuktskadan...
känslor, personligt | | En kommentar |

suck..men okejdå.

Lite så, en suck. Jag har precis blivit nästan helt borta med hostan. Nästan, kan komma små attacker fortfarande. Men inte alls i närheten av vad det var. Dock, har all hosta kommit med lite sideffekter. Såsom först träningsvärk i magmuskler, och bröstmuskler. Nu är det dock en misstänkt inflammation i vänster bröstmuskel, då det både syns och känns under vänstra bröstet hur "svullen" muskeln är. Inte alls kul. Så nu gör det ont att ta djupa andetag. Vafan liksom? Men okej, fine. Sådant som händer. Och med med mitt enorma och ibland kanske till och med för starka immunförsvar (på gott och ont), så är det väl kanske lite dags då. Kanske? Att faktiskt få lite skit i kroppen för det.. Jag kan leva med det, men det gör ont. Satans ont. Får ta det lugnt helt enkelt.
 
-
 
Imorgon bär det av igen uppåt för 3 dagars jobb. Albin åker på övning imorgon, och kommer tillbaka tisdag. Så för en gångs skull är vi faktiskt iväg samtidigt...! HAhaha, det händer inte ofta. På måndag så ska det eventuellt börja riva upp golvet i hallen, WOHO! Fuktskada när det är det är som bäst.... Eller inte. Sen väntar jobb ons-lördag nästa vecka. Blir nog bra. Ska boka hemresa för LW i sommar, och för syrrans bröllop. Mycket bra saker som sker i år. Mest av allt ser jag nog dock lite fram emot eventuella roadtrippen vi planerar i sommar. Likadant med att få ett 6e syskonbarn. Bröllopet.. Ja. det finns mycket att längta till. Väldigt mycket. ♥
 
--
 
 Fick iaf njuta lite av den blåa timmen idag både på morgonen och eftermiddagen. Runt 18 tiden syntes lite lite norrsken, men nu har det molnat på igen... 
 
Så, laddar för att jobba och någonstans däremellan ta det lugnt. Hur blir eran helg?
allmänt tjafs, phonepictures | | Kommentera |

ett hjärta för allt.

Alla hjärtans dag, en fin dag. Men inte en garanterad dag för alla. 
 
Precis som många andra kanske känner så är just denna dag kanske lite väl mycket rosor/hjärtan/kärlek osv. Det blir liksom sååå himla överdrivet någonstans. Det finns liksom inget stopp. "Uppvakta din älskade!" "Säg det med blommor" "Visa din uppskattning, köp en resa!" - osv. Inte något som egentligen på ett sätt har ett finare värde. Eller så är det kanske bara jag som tycker så. Klart det är jättefint med gåvor och blommor och resor. ABSOLOUT! Men, en dag varje år för att göra sådana saker? Nej, hellre att man får kärlek och respekt av sina medmänniskor vilken dag som helst. Inte bara för att det är alla hjärtans dag. 
Förstår ni vad jag menar?
 
Jag tycker det är bättre att fira att just ens hjärta slår varje dag, och kanske extra mycket just idag. Hjärtstopp sker dagligen, likadant föds det barn med hjärtproblem. Släkt och vänner med trasiga hjärtan. Klaffar som inte funkar, hjärtinfarkter och allt sådant där tråkigt. Det finns dem som blir mobilräddare, för hjärtstopp, och fler och fler utbildar sig inom HLR. Det är något helt fantastiskt. Alla kan rädda liv, sålänge man kan och vill. Att hjälpa någon som faller ihop på gatan eller annat, är värt så mycket mer. 
 
Så, vad slår ditt hjärta för idag?
 
Mitt hjärta slår för att jag har min fantastiskt fina sambo, min stora underbara familj, och mina vänner. ♥
 
 
känslor, photooftheday | | En kommentar |
Upp