and... We are home again!

 
Well, det blev inget bloggande söderut alls. Vi var helt enkelt upptagna av att ta det lugnt, smälta i värmen, bada och allt annat istället. Typ som att vara social helt enkelt...!
 
Vi landade i Boden runt halv ett inatt, så tröttheten är ju på sin plats. Det är idag 30 grader i Boden, dessutom. Behöver jag verkligen påpeka hur varmt det är? Jag är rätt övertygad om att de som läser samt resten av världen är väl informerade. Mycket med anledning av eldningsförbudet och bränderna som varit. Katastrof. Men självklart underbart med värme. 
För lille Oden är det dock rätt jobbigt, vilket vi förstår. Och bada när man inte kan nå botten = dödsläskigt. Men, idag kom han i lite mera självmant så idag var premiären lite mer. Han tyckte nog det var rätt skönt, för han verkade totalnöjd efteråt. Insåg att det var skönt att bli sval... 
 
Förutom det då, jag har tömt kameran/minneskorten på 1162 bilder. Nästan lite lite bilder på 2 veckor va? Haha. Helt ärligt, i denna hetta, är det skapligt jobbigt att släpa på kameran, fixa och ta kort. Helt ärligt. Så har försökt lägga fokus på livet i sig istället. Några smakprov på bilder från dessa 2 veckor. Valp, Närcon/Cosplay:
 
 
 
allmänt tjafs, fotografier, hundliv - Oden | | Kommentera |

mobilblogg

Kommer bli så, om jag ens bloggar kommande veckor. Jag går på semester imorgon bitti. Vi styr bilen söder för familjen och närcon. Sen blir det en vecka till här uppe innan vi båda börjar jobba igen. Så det är rätt mycket nu. Också därför bloggandet kanske inte känts lika roligt att läsa för er. Oden tar energi, och ärligt talat har jag knappt suttit vid datorn mer än bara dödat tid på serier. Mellan alla varv med oden. Haha. Många promenader i ett dödsvarmt boden. Nästan 30 grader hela veckan har de varit. Snuskigt varmt med andra ord. Stackars lilla oden har haft det tufft. Men de går ändå bra trots det. 


Nu ska jag bara ta mig igenom mitt arbetspass och sedan äntligen gå på semester tillsammans med min snygging. Ska bli grymt underbart att få ha semester tillsammans ❤
Imorgon bitti åker vi. Blir ju troligt mer bilder på Instagram. Men då vet nu varför det kanske är tyst lite mer här just nu. 

Kram på er ❤
allmänt tjafs, phonepictures | | En kommentar |

kroppsångest är ingen kul grej, men tur man är awesome ändå

Nog för att det är utjatat osv, men seriöst. Hur lätt är det när kläderna blir mindre och befolkningen större? Anorexia, svälta sig själv, bullimi, hetsätning, osv. Tro fan att det aldrig blir bra.... 
När vi tog första doppet hemma i södra Sverige förra veckan, så hade jag rotat fram min bikini. Här kommer ångesten: trosorna till bikinin liksom "skar" mot huden, och överdelen, well. Jag har tydligen odlat större tuttar. Så att säga. Jag brukar inte känna mig obekväm i bikini, men då gjorde jag det. Och det blir inte bättre när man ser vad alternativen för bikinis är. Eller baddräkter. Klänningsmodeller osv, är skitläckert. MEN, inte för mig, jag vill känna vattnet mot kroppen. Liksom. Älskar att vara i vatten (sålänge det är varmt nog), men ändå. 
 
Så, hittade en på amazon iaf, som tilltalade mig. Jag beställde i XL, för att vara på den säkra sidan denna gång. Det absolut värsta som kan hända är att jag får köpa ny underdel. När jag hittar några som inte är mini mini, eller någon slags tanga trosa. Kanske är jag lat, men det känns som det är mina alternativ.
Så nu blir det förhoppningsvis rätt.. Håller tummarna. Det ska komma på fredag hoppas jag!
 
I has shapes, I has a dress, and I has awesome. 
 
Så, kroppen. Sluta sura nu :D <3
allmänt tjafs, phonepictures | | En kommentar |
Upp