en aktiv dag!

Åh, idag har vi faktiskt varit en del aktiva.. Typ som att gå upp till Rödbergsfortet här i Boden, och pulsa i snö dvs. Liiite kämpigt med nya kängor, och ovan. Men det gick ganska bra ändå. Men svettig blev jag, och ramlade bara 2 gånger. Sådant som händer så att säga. Min sambo, och hans vän Balla är ju lite militärnördar så att säga, och jobbar båda två inom försvaret. Ganska spännande att lyssna och lära sig en del, medan det ibland kan bli för mycket. Som när man tittar på militärfilmer och de rabblar serienr på alla de olika stridsvagnar, och en de info om dem. Då kanske man ja, suckar lite. Men jag är ju precis likadan med kameror. Nästan lika ofta. Det enda är att när det används Canon i filmer/serier så är det inte alltid att det är uppmärkt, och med Nikon så är det nästan alltid så att man ser det. Lite komiskt ändå. 
 
Hursomhelst, dagen har varit fantastisk fin, och den avslutade vi efter en roadtrip halvvägs till JokkMokk, i hopp om att se lite renar, och lite vacka vyer, och ja! Vi fick se några renar, och mycket vackra vyer. Tyvärr inga bilder på renarna dock, de var lite för långt borta för det mesta. 
 
 
 
Pojkarna ramlade lite på is också, det gäller att vara snabb med kameran då! Mohaha...!! 
Ska gå igenom lite fler av bilderna och sen ska vi nog ta det lite lugnt denna kväll. Vi är alla rätt så sega, och har matkoma från hur god mat som helst på Susie Q
Albin och Balla åt en varsin 400g hamburgare. Dem var stooora. Så, ja. Ni förstår nog matkoman...!
 
 
photographs, vardagligt | |
#1 - - Johanna:

Jättevackert som vanligt😊✨

Svar: Tack så mycket ! :)
Iza aka izumii

#2 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Så vackert! Ser verkligen ut som en strålande dag!
Gillar verkligen vägen på den fjärde bilden, häftig :)

Svar: Tack! Det var det verkligen!! Mäktig känsla att gå där tbh! :)
Iza aka izumii

#3 - - Rebecca%20Adnell:

Gud så härligt det ser ut! Riktit vackert :)

Svar: Det var en fin dag! Visst är det ? :)
Iza aka izumii

Upp