guilty again

Ja men lite så. Mitt senaste blogginlägg blev lite hastigt ändå. Hade tänkt lägga upp det helt annorlunda. Men hela dagen i sig var lite stressad (uppenbarligen) pga hur det inlägget blev. Haha. Hursomhelst. Har ju börjat jobba igen, vilket är skönt. Dock gör jag inte riktigt det jag önskar, men det går bra ändå. Det börjar bli "bättre" nu när jag förstår det hela bättre så det går åt rätt håll. 

Elvira har haft en kombo i utvecklingen igen, vill äta mer och mer själv, dvs att hon håller mackan, gärna gaffeln, eller skeden och ska ta sin mat själv. Känns fantastiskt att se. Och medt glädjande där är väl att hon typ slutat försöka rymma ur sin stol... de där spännbanden tar hon sig ur iaf. Så får nog spänn, och knyta dem under så kanske hon stannar kvar 😅. 

I övrigt går de framåt. Sakta börjar hela nätter återvända. Det har iaf skett 1 gång på 1 vecka nu, eller 1 gång /vecka kanske. Haha.. annars är ert max 1 uppvak. Brukar somna om rätt fort också. Men inte jämt. Har haft några fler vaken nätter än hon haft innan. Det har dock ofta gett oss en sovmorgon till senast 9. Så det är ju typ skönt ändå. Men oklart varför. Börjar misstänka mardrömmar. Men är osäker. Det är inte så att hon skriker i flera timmar, men kan vara upprörd en liten stund precis när hon vaknar. Med tur går de över fort, ibland tar de lite längre tid men det går nästan alltid över oavsett. 
Tacksam för det.

Hur har ni det i sommaren ? 
 Några godbitar från dagarna här också 😍🥰
Upp