sommartid? jamen, lite snö då.

Haha, jag skrattade högt när jag vaknade imorse. Vi är inte norröver längre, men tro fasen att det skulle snöa imorse när vi precis gått över till sommartid....!
Blötsnö såklart, och allt det där. Men så fruktansvärt komiskt bara.
 
Det snöade dock inte hela dagen, bara en stund på morgonen. Men som sagt, skrattade lite ironiskt för mig själv ...! Känns lite roligt hela grejen att så snart det blir "sommartid" - så kommer det alltid en liten snösläng till innan våren drar in fullständigt.
 
Så snart snöandet tog slut, så kom faktiskt solen fram och det innebar en tur till skogen, igen med en överlycklig hund, som så fint satt och väntade vid dörren ovan där. En liten bit av våran hall får ni se helt enkelt suddigt i bakgrunden xD
Lillpluttan <3 Tog sig nästan ett dopp i vattnet med, skönt att inte hela han drog sig i vattnet idag... Men halva iaf... Luktade blöt hund i hela bilen sedan... Men ack, ser fram emot att se om plutt faktiskt vågar bada ordentligt i sommar med Alice sedan. Blir kul och se...!
 
Nu ska jag ta lite hederligt söndagshäng i soffan och kolla på hur bebis dansar i magen minsann. Varit väldans aktiv idag faktiskt. Sparkar / rör på sig näst intill hela dagarna nu. <3
 
fotografier | | Kommentera |
Upp