those stars, reach out to them,

En rätt fin och mysig söndag, mycket skratt, en del redigering, filmmys och allt sådant där man bara laddar med positiv energi. Så himla bra. På kvällen drog vi ut mot Åbergsfortet, det var stjärklart for once, det har varit mulet och lite snöblandat regn i dryga 3-4 dagar. När det också fanns chanser till fina norrskenshower, ofc... men, jag älskar ändå stjärnklara nätter. Några godingar från kvällen:
 
 
 
Den tredje bilden är en klar favorit från kvällen. Ser fram emot när snön har lagt sig mer och marken blir jämnare att ställa stativet på... Det blev en del bortfall pga skakigt och att well, fästet till kameran och sen till stativet är inte bästa vän med mig just nu... Det liksom, antingen så får jag slita/skruva loss själva brickan med aggresivt våld, nästan. Eller så får kameran sitta pyttelite löst. Och när den sitter "fast" som den ska, så well, stativet och jag är inte kompisar, kan vi bara säga så? Det bråkas med det.
 
 
Älskar att vi kan kombinera mitt fotointresse vid stjärnklart, lika mycket som båda älskar att åka ut och skåda på stjärnor i sin enkelhet.
 
Och, bara för att se en liten skillnad på redigerng av stjärnbilder, kika snabbt in denna för något år sedan:
 
Båda från 29 oktober förra året. Det har hänt lite med bilderna från nu och då.
mindfulness, norrlandäventyr, tillbakablick | | 3 kommentarer |
Upp