skog, skog skog.

Älskade förbannade vackra skog. Efter en tid med mycket bökigt och sådant, så har skogen verkligen varit en räddare i nöden. Inte för att det varit så pass tungt att jag går sönder, men frustrationen jar varit påtaglig. Så jag har varit grinig och tjurig mot andra utan att de egentligen är dem jag är arg eller ledsen på. Frustrationen är egenskap av att jämföra, läsa och typ ta till sig det som att allt jag gör är fel, när jag egentligen vet att det är raka motsatsen. Jag gör det jag kan, för att alla ska må bra. Visst, allting som funkat förr, funkar inte nu, och att hitta nytt bra sätt för alla tar tid. Men vi kommer dit. Det är bara att göra sitt yttersta för att komma dit. Man lär sig heeela tiden och det är ju lite roligt på samma gång. Så mycket skog har det blivit. Och jag är så tacksam för att både hund och bebis uppskattar det minst lika mycket. 

Så, lite fina bilder helt enkelt ? Ja men absolut. NjUT!Lite blandade från mobilen under april. Rekord mycket bilder i mobilen. Över 1000 denna månad. Hahahaha.  Jag rensar ju min mobil, varje månad. Så att jag ska kunna "hitta lätt" . Men förstår vad folk menade med att "du kommer fotografera mer med mobilen när du blivit mamma" 😂 . 
Anyhow. Glad torsdag på er. 
Vi hörs snart igen hoppas jag. 

Och för övrigt, förlåt om jag kommenterar dåligt, jag ligger så efter. Men jag läser era bloggar, och jag typ hänger med. Men jag kommenterar riktigt kasst just nu. 
Kram på er !
Elvira, hundliv - Oden, phonepictures, äventyr | | 2 kommentarer |
Upp