2019 (del 4)

ÄNTLIGEN? Haha....!
 
Oktober:
Realtivt lite mer foton blev det, och det var så skönt. Att komma ut, och att få njuta lite. Det är klart man njuter även med bebis och hunden. Men det där att få ha egentid, är ju något som dels både är svårare och lättare. beror på hur man väljer att se det.
Jag träffade även Annie, vilket var superkul och mysigt. Det har ju varit svårt att klaffa med tiderna, men nu gick det minsann. Jag tror också att Annie var den första av mina vänner som träffade Elvira. :o
 
November:
Vi flyttade igen, till en billigare lägenhet. Den andra blev lite för dyr tillslut. Bara inse fakta att det var en "landa" lägenhet. Trivs bra i den nya lägenheten som känns mer som en lägenhet. November var verkligen riktigt grå, disig och allmänt pissblä faktiskt. Fotade otroligt lite, men några bilder blev det. Upptäckt av skog osv. Se hur Elvira utvecklades mer och mer är bara så imponerande.
Här med kusin Tove <3
 
December:
December, en ganska seg månad, längtade mest till julafton faktiskt. Mest för att bror skulle komma hem till julen, och att det skulle bli så roligt att träffa alla igen. December var också rätt fotosnålt.
Hon började sätta sig, och krypa också. Mer och mer..Så det gick fort fram. Blev rätt bra avslut på året ändå.
fotografier, tillbakablick | | En kommentar |
Upp