and... We are home again!

 
Well, det blev inget bloggande söderut alls. Vi var helt enkelt upptagna av att ta det lugnt, smälta i värmen, bada och allt annat istället. Typ som att vara social helt enkelt...!
 
Vi landade i Boden runt halv ett inatt, så tröttheten är ju på sin plats. Det är idag 30 grader i Boden, dessutom. Behöver jag verkligen påpeka hur varmt det är? Jag är rätt övertygad om att de som läser samt resten av världen är väl informerade. Mycket med anledning av eldningsförbudet och bränderna som varit. Katastrof. Men självklart underbart med värme. 
För lille Oden är det dock rätt jobbigt, vilket vi förstår. Och bada när man inte kan nå botten = dödsläskigt. Men, idag kom han i lite mera självmant så idag var premiären lite mer. Han tyckte nog det var rätt skönt, för han verkade totalnöjd efteråt. Insåg att det var skönt att bli sval... 
 
Förutom det då, jag har tömt kameran/minneskorten på 1162 bilder. Nästan lite lite bilder på 2 veckor va? Haha. Helt ärligt, i denna hetta, är det skapligt jobbigt att släpa på kameran, fixa och ta kort. Helt ärligt. Så har försökt lägga fokus på livet i sig istället. Några smakprov på bilder från dessa 2 veckor. Valp, Närcon/Cosplay:
 
 
 
allmänt tjafs, fotografier, hundliv - Oden | | Kommentera |
Upp