Kräftskiva och fotodag

Jaa, vi var på kräftskiva den 12 oktober i härliga Blåvik. Dessvärre så jobbade Albin natt den dagen, så han kunde inte stanna sålänge, så jag och Elvira blev kvar till 21 iaf. Sedan var det dags att åka hem och gå ut med Oden som varit ensam en stund. Det blev precis lagom. 
Elvira hade dessutom varit vaken större delen av dagen, så hon somnade som en gris i bilen på vägen hem, liksom sov sedan hela natten har jag för mig. Sjukt skönt. 
 
Anyhow, fördelen oftast när man träffar släkten är mängden barnvakter man får.. hahaha. Jag fick med andra ord lite tid att fotografera lite, för det glödde i fingrarna efter att få fotografera lite. Så... I went a little crazy happy, när jag fick och kunde följa med Albin upp på berget där och låta Oden springa lite fritt. Superlycklig hund. En hög Iza, och en glad Albin <3 Bästa kombon ändå. Elvira hade det gott och vilade lite när vi var ute dessutom, så hon vaknade lagom tills vi kom in.. Så, en bildbomb.. Men det har ni börjat vänja er vid nu va....?
Stormigt på Sommen var det också. Tycker om den här bilden ganska mycket. Höstigt vatten, vågor, och liv. Fantastisk kombo <3
fotografier | | Kommentera |
Upp