days go by.

Tiden rullar på, det har kommit snö. Om än att det just nu verkar på g bort, med plusgrader och regn. Det är isigt som tusan och det är inte helt askul att gå ute. Men de går. Så, vi försöker hålla oss från de värsta isiga gatorna så att vi inte halkar på rumpan med Oden.. Det skulle vara snyggt. 
Det var inte asmycket snö, men ändå. Det blev sådär mysigt fluffigt.
Sen har jag faktiskt, sen den 27 okt, som dessa är tagna, inte fotat så mycket med stora kameran. Jag har laddat upp en del av bilderna på min flickr - tanken är att jag ska försöka summera ihop dem lite här med, men det ordnar sig nog. Allting kommer i sinom tid :D
 
--
 
Oden ska kastreras imorgon, och det ser vi fram emot. Men, pga en incident idag har han redan fått en tratt. Oden skar sig på något under kvällens promenad och fick sy. Inget allvarligt, alls. Men väldigt tråkigt. Oklart vad han faktiskt skar sig på. Men som sagt,oroa er inte. Han mår prima i övrigt. Lite jobbigt, groggy och gnällig. Det kommer med det hela. Så nu är det lugnt och sansat här hemma som gäller. 
Vår lilla plutt, 6 månader gammal nu och enligt vågen hos vetrinären idag, väger han alltså nu 26.4 kg. HELT galet. Vårat snart lilla muskelpaket. 
Jag ska snart krypa ner, är trött, ska upp tidigt imorgon för att lämna honom hos vetrinären för att kastreras. Hoppas ta lite foton snart igen. Och ta hand om lillplutt imorgon.
Men innan, ska jag tömma min mobil på bilder, tömmer varje månad. Enkelt och smidigt.
 
fotografier, hundliv - Oden | | 3 kommentarer |
Upp