landat i Boxholm!

Egentligen igår, men tog inte riktigt fram datorn eller hade energi nog att skriva. Trötthet efter resa, och en slägg av den där fantastiska migränen. Inte nog med att den syntes på besök även i Sundsvall.. Den kom igen igårkväll. Inte helt partymood med andra ord. Men ändå! Resan har ju gått bra och allting. Oden skötte sig nästan helt exemplariskt för att bo på hotell för första gången, dvs. Lugn och sansad. Var egentligen bara vid 1 tillfälle som han skällde tillbaka när någon annan hund skällde i korridorren eller i ett annat rum. Men annars var han sådär härligt lugn och fin. Mycket mycket nöjda.
 
Det var ju såklart mycket trafik längs vägen, dock verkade det vara värst uppåt. Inte lika hårt i södergående riktning. Så det var ju skönt. Tillochmed resan genom Stockholm gick bättre än förväntat. Vi hade inte tänkt åka där först, men så i sista minuten så bara körde vi på istället. Och det var som sagt hyfsat smärtfritt ändå. Tacksam för det.
Oden sov nästan hela vägen som vanligt, vilket i sig också underlättar resan så mycket. 
Väl i Sundsvall var vi såhär glada btw, det snöade och det var väldigt fint. Maten vi åt var oerhört god, och vi blev så mätta att vi inte ens orkade äta upp allting, så det är ju trots allt ett bra betyg. 
Vi lade oss tidigt i säng, runt 17 tiden sedan, och sov lite över 12 timmar sedan. hahaha. Vi var uppenbarligen helt slut. 
Sista etappen sedan igår, så bara åkte vi, så mycket vi bara tillät oss. Dvs, inte för fort då. Såg en olycka, och väl mellan Linköping och Mjölby, hade polisen stoppat 3 stycken. Två civila bilar, och en pikébuss. Så det var skönt att se att dem fick tag på folket. Det är alltid idioter på vägarna sådana här helger och dagar. 
 
--
 
Idag blir det besök till Anna och Jimmy för lite mysigt julbord firande. Och sedan uppesittarkväll idag med. Men jag tänkte och allt det där att jag iaf skulle uppdatera er lite om läget. Resan gick som sagt väldigt bra, och vi har fått sova ut kan man väl säga. Mycket skönt. 
Nu ska jag fortsätta ta det lite chill och bara ta det lugnt. Sambon är med sin bror på frysen (någon airsoftbutik), och hänger lite innan brorsan drar ner till Götet igen. 
Fullt ös, medvetslös. Men, lugnt på samma gång. Haha.
Såhär snygg efter sömnen på hotellet btw.
allmänt tjafs, phonepictures | |
Upp