Måndag.

Men det känns som söndag, mest pga det regniga vädret. Dock, igår hade det också regnat, men det var först igår som jag kände den där blöt asfalt regnet hade kommit. Den första förnimmelsen av vår. Blött, regn och en känsla av detta är helt underbar. Det är få saker som doftar så gott som nyfallet regn och fukten efteråt. Sommar regn. Sommar regn och dimma över sjöarna, tjärnen i skogen osv. Fy bubblan vad det är något jag längtar efter nu...
När det skapar sådant här, typ enda bilden jag har på sådana här. Kan ni förstå det ? 11 år av fotograferande och det HÄR är den enda bilden jag har på solstrålar med dimma ish och solljus...?! 
 
Det ska vi ändra på i sommar, hoppas jag. Även om jag kommer lägga kameran åt sidan, kommer jag troligtvis gå tilbaka till det jag gjorde först, att alltid ha den med mig och när suger kommer, använda det. Men, jag tänker inte stressa med det. Men ska erkänna att när jag ser denna bild ovan, längtar jag galet efter sommaren. Och äventyr. Mycket att se fram emot iaf.
Dimma, vatten och awesome vackert ❤
allmänt tjafs, phonepictures | |
#1 - - Helena:

Jag har tyvärr inte heller så många sådana bilder som du beskriver, men i år ska det blir ändring på det. Hur spenderar du sommaren? Uppe i norr? Jag kommer norrut i juli och tänkte att vi kanske kunde ha en fototräff om du vill.

Svar: Det är märkligt egentligen. Men jag tror man bevarar sådana bilder i huvudet mest ändå. Det är något sådant med det. Jag kommer spendera tid här uppe, bortsett från v29,30 och 31. Vi kommer då vara någonstans i Linköping och sen roadtrip bland annat genom Norge:) när i juli ?
Iza aka izumii

Upp