stjärnor, stormhimmel och lite snöiga vyer

Januari flyger förbi.. Känns det som. Och det är ju skönt, på ett sätt. Det har dock inte blivit lika mycket foto som önskat, men lite har det ju blivit. Det har snöat lite, och varit riktigt kallt. Så även de stjärnklara och lediga nätterna har blivit att stanna inomhus. Jag är mer frusen än vanligt just nu, brukar inte riktigt bo i långkalsonger, men den här vintern har det varit nästan varje dag. Även vid bara 5 minusgrader. Det är inte riktigt standard alltså...Fotade dock lite stjärnor i Boxholm där, innan vi åkte upp. Kunde ju se vintergatan lite vagt, men det är rätt fint alltså.
Jag hoppas dock, att jag tar och fotar mera stjänhimlar alltså. Det är så satans vackert.
Alltid varit förtjust i stjärnhimlen och universum alltså. Det är så satans stort och oändligt och på samma gång så skrämmande. Så liten, och så stor på samma gång. 
 
Tänk dock om marken varit vit istället... ;) 
Det gör dock inget, egentligen. Himlen är vacker alltid ändå. Så är det ju.... Lite som häromdagen när det blåse sådär asmycket och molnen är sådär galet härliga.
Stormyclouds. Så himla härliga. Var dock inte jättekul när det blåste massor, men vi klarade oss rätt hyffsat. Jämfört med hur det var på andra ställen. Det blev ju strömlöst på en del håll, kanske till och med insöade, och givet mycket träd som föll. Inte helt kul faktiskt.
Det byttes dock snart ut med vindstilla dagar och kyla istället. Den senaste veckan har det varit mellan 20 och 25 minus, nästan 30. Så, man har varit väldigt fint sminkad av naturen med vita ögonfransar, vitt hår och vita sexiga droppar av snoret som rinner under näsan. Sorry, men seriöst. Har då aldrig känt mig såå sexig....
Men istället för en sådan sexig bild, så tar vi lite finare naturbilder och en fin på Oden. Eller hur?

Påtal om Oden så har vi nu kört en del träning i helgen. Inte alltid gått 100%, men man måste ju börja någonstans, och mirakel sker ju inte direkt. Så, det är bara att fortsätta kämpa. Så snart vi och framförallt jag, kan få ordning på det, så kommer det bli helt awesome. Bara tumma på och kämpa. Mental och korrigering varje dag helt enkelt. Jag hoppas att kameran kommer ut lite till veckan, alternativt sista veckan i januari, det är 5 pass vecka denna vecka, så blir lite tight med tid ...! Men det ska nog finnas tid :), det är ju trots allt sådant man skapar för sådant.
fotografier | |
Upp