2 år i Boden

Jajamen, idag för 2 år sedan blev vi Bodenbor. Trivs lika bra nu, som då. Som att ha hittat hem, fast på annan plats, en annan möjlighet liksom. Hem är där man lägger sin hatt, eller vad säger man? Vikingstad/Linköping kommer alltid vara hemma, men det här är inte långt borta alls. Så, ja. Vi trivs bra här helt enkelt...! 
Från en av mina tidiga utforska promenader och lägga sig i snön, och ha snön upp till knäna, hur mysigt som helst. 
Och vågade mig ner på lite is, läskigt, men väldigt mysigt. 
 
Vi har gjort mycket, jag har bytt karriär, bland annat. Utbildade mig till väktare första året, och har nu en fast tjänst här i Boden. Lyckan på det. Mycket bilder, mycket minnen, och såklart. Norrsken. Liksom midnattsolen, ljuset och mörkret övht. 
Första norrskenet jag såg i Boden, inte superstarkt. Men det var där, och det var så coolt. 
Och, det sista norrskenet för säsongen i april. Det var alldeles för ljust för att kunna se hela sinnesjuka showen, ni ser säker de "lättare" små ljusare slöjorna, tänk om de varit mörkare som sagt. 
23 april 2017. Halv tolv på "natten".
Sommarnatt i juni 2017. 
 
Ja, det har varit massor med äventyr faktiskt. Ville mest bara ta lite highlights från första året igen, jobbade en del under förra året, och fotandet minskade därför.
Stora äventyret är iaf stora sjöfallet förra sommaren. Vi får se vad denna sommar bjuder på helt enkelt. Se om vi får igenom roadtrippen genom Norge osv, som det var tänkt att göra förra året. Vi bytte dock då, Norge mot en valp. Som nu är en kelig liten skitgris här hemma. 
Bild från tidigare idag i datastolen. Ligga i knäet för första gången längre än 30 sekunder...! :D
 
Anyhow, 2 år i Boden, känns hur bra som helst. <3
allmänt tjafs, fotografier, tillbakablick | |
Upp