Oden, en liten bildserie

Nu har Oden varit hos oss sen 28 juni, då hämtade vi honom nere i Lilla Edet utanför Göteborg, en lång resa med lite sömn pga sådan iver att hämta den lille plutten. Han har ju vuxit som tusan... och jag tänkte försöka visa det med en rad av bilder på honom från juni till nu.  Den första bilden, är när vi åker i bilen, jag sitter bak med honom och vi är på g mot Boxholm. Ingen vet just nu att vi precis skaffat en liten valp. Han gnällde lite när vi åkte, men inte så farligt ändå tyckte jag. Han somnade rätt fort och verkade ganska nöjd faktiskt.
 
De 2 sista är tagna i förra veckan, med systemkameran, de andra är med mobilen. Han har växt väääldigt mycket. Vårat lilla hjärta. 
 
4.5 månad, snart 5. Går ganska bra i koppel, mer att lära där är det alltid, såsom fot. Men han följer utan att dra. Lukter är hans svåraste distrahering. Går bra löst, kommer vid inkallning, om vi inte har jättekul i skogen och vägrar åka därifrån, då får man luras... Hahaha. 
På torsdag, imorgon är det sista valpkurstillfället, sen ska vi kolla på en fortsatt lydnadskurs, och träna ordentligt med honom så mycket vi bara kan. Det gäller att ligga på. 
 
Men är väldigt stolt över våran plutt ändå. Väldigt duktig på mycket, otålig emellanåt, men mest duktig. :D
 
familj, fotografier, hundliv - Oden, personligt, phonepictures | |
#1 - - Anonym:

Va kul att se de fina bilderna samlade och se hur snabbt han växer 😀Hälsningar från "faster" Rose-Marie i Boxholm

Svar: Det är himla roligt :D Han blir en stor pojke :D Tack Rose-Marie ! :)
Iza aka izumii

#2 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Han är otroligt söt! Och så kul att se hur mycket han har vuxit :D

Svar: Han är ju det. :D Våran charmör :D Blir kul och se hur stor han är till jul som sagt :)
Iza aka izumii

Upp