när skogen tar andan ur en.

Återigen, jag har nog aldrig varit så mycket i skogen som nu den senaste tiden. Nästan varje dag. Det är åberget främst, det är smidigt att gå där, lite tricky ofc, med stenar och grejer också pga fortet, murarna som finns i all skog. Men det är sååå mysigt, och en bra terräng för Oden, det blir mycket hitta bra vägar och tänka när det blir lite för stenigt och mjukt med mossa.
Men det går, och det är kul att se när han ska hitta vägen fram emellanåt. Idag fick han massor tid i skogen, och det var så skönt. Men han var trött sedan, oj vad trött han var... Han börjar ju komma i ålder för att ta stegvis längre promenader. Så det börjar bli dags att aktivera och allt det där. Och vi ser fram emot det, snart är hans nya tänder typ på plats med...!
Det blev mycket bilder idag, och det är så härligt att komma hem med kamera med bilder som man vill dels visa, och att ha överhuvudtaget. Så himla härligt med massor skog och höstfärger. Älska skogsluft, älska natuen och skogen överhuvudtaget:
Utsikten med, Boden och bergen. De kanske inte är som höga fjäll, men det är fasenimig vackert. Sol, regnmoln och bara ja, höst överallt.
Har lite till att redigera, men det blir inte just nu. Just nu är det bara hänga med i vad som blir, det är lång arbetsvecka, pass och jobb nästa helg. Men lite mer av september skönhet ska vi nog lyckas fånga.
Älskar bilderna på Oden också. Världens finaste hund ❤
fotografier, hundliv - Oden, norrlandäventyr | |
#1 - - Jenni:

Men gudans så vackert! Ser så drömlikt ut och verkligen fridfullt. Och Oden <3 Hur söt får man vara egentligen!! Dör sötdöden!

Svar: Tusen tack Jenni! Det är väldigt mysigt att gå omkring där :D Hahhaa, Oden är allas förälskelse just nu :D
Iza aka izumii

#2 - - Åke:

Så härligt du fångar in hösten 🤗 Helt underbara bilder 👍 Bild 5,6 och sju fastnade jag lite extra för... En vacker serie 👌

Svar: Tusen tack Åke :) Skogen är fantastisk :)
Iza aka izumii

Upp