Utan tratt. Äntligen

Och äntligen ... Äntligen fick vi glada nyheter. Efter 2 veckor med en dum tratt, så fick vi äntligen ta av den idag. Såret på tassen läker fint, och vi ska bara tvätta och hålla det rent. Han har ju också fått skavsår, från en av klorna under bandaget, men inte så pass att det är nödvändigt med tratt, om han inte slickar för mycket då. Det var en otroligt lycklig hund som gick ut från vetrinären idag. Räkningen dessvärre var nog inte en höjdare, vi får den skickad hem. Försäkringen täckte lite, men inte allt. Så. Sånt är livet. 
Såhär glad liksom. Vår fina lilla buffeluff. Han sprang för glatta livet i skogen som om det var hans bästa dag någonsin. Oj vad de gick. Och leka med stora grenar. Ojoj. 
 
Mer skog kommer det bli, nu kan vi äntligen ge lite längre promenader igen. Och såklart. Mera skog för Oden igen. Det är ju hela 2 veckor sedan som han sprang fritt i skogen. Så ja, lyckan var fullständig. Det var sååå härligt att se faktiskt. 
I brist på tillgång till nyare än den ovan, så bjuder jag på denna med, från oktober. Lilla plutt Oden som vakar ut i skogen vid Rödberget. 
 
Sedan är det lite roligt när han fick upptäcka vad soldaten i marken var.. Reste ragg och grejer. Men .. Han blev sedan kompis med den :D
 
Lycklig hund nu, och nu hoppas vi att vi slipper tratt på väldigt länge faktiskt.
hundliv - Oden, phonepictures | |
Upp