spontana äventyr.

Inte nog med turen till Åbergsfortet igår med sambon och Oden, så igårkväll skrev ingen mindre än Helena till mig på messneger att hon befann sig i krokarna och undrade om jag hade tid att ses. Och faktiskt, så hade jag det ! Ledig kväll, det är idag jag jobbar och imorgon, sedan ledig helg. Så det var perfekt tillfälle. Ironiskt nog skrev jag med Annie, som varit iväg på lite andra äventyr. Menade att jag saknade äventyr, och ja. Allting bara klaffade helt enkelt. Sagt och gjort. Jag tog med mig Oden, och kameran och styrde mot storforsen, där Helena just nu befann sig. Spontant, enkelt och roligt. 
 
Hursom, jag lämnar ett molnigt/soligt Boden och precis innan storforsen kommer det regn. WOHO! Jag har inte ens regnjacka med mig, men men.. Det lättade som tur var. Men ändå. Första äventyret med Oden, som innefattar foto också. Mycket stort. Men trots sina 3.5 månad (ja, jag orkar inte räkna veckor längre), gick det trots det över förväntan. Han fick vara mycket lös, framför allt "inne" i skogen, inte precis vid forsen. Ville inte att han skulle halka eller så och hamna i forsen. Men, han gick med på det. Han slirade omkring på de hala klipporna och verkade oerhört nöjd.
En blöt, trött men mycket nöjd Oden dessutom. Han hoppade glatt in i bilen och lade sig och somnade nästan omgående. Han hade halkat lite, och "badat" lite ofrivilligt. Men inte halkat ner i några grytor iaf. Så, det var ju bra det. 
 
Jag känner mig väldigt tacksam över att känna lite fotografer runtom, som man kan göra sådana här äventyr med. Det är en lyx i sig. Nog för att jag oftast åker ensam annars, men det är lite roligare med likasinnade med sig emellanåt. Speciellt med fotografer som delar samma passion och ser samma saker, men på olika sätt. Samma motiv uppfattas eller fotas inte likadant som en själv. En rätt cool grej tycker jag.
Det var första gången som jag träffade Helena dessutom, som åker runt väldigt mycket, och delar mycket bra och tänvärda tips och råd. Gå in och kolla på hennes blogg vetja! :D
 
Några fler bilder från storforsen kommer, detta var egentligen ett spontant inlägg med att visa vad jag styrde med igår. Imorgon börjar valpkursen med Oden, och sen får vi se hur helgen spenderas, Jag ser fram emot en ledig helg iaf!
fotografier, hundliv - Oden, norrlandäventyr | |
#1 - - Rebecca Adnell:

Vilka bilder, Iza! Underbart!

Svar: Tusen tusen tack Rebecca!! :D
Iza aka izumii

#2 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Så roligt och mysigt att det blev en fotoutflykt! Spontant är bäst :D :D

Svar: Det var det verkligen :D Spontant är awesome !
Iza aka izumii

Upp