vad händer egentligen?

Ja, tystnad har det varit.. Det har varit en del att styra med. Det är ju så att bloggen kanske kommer få lite nyare innehåll framöver, såsom att bebis kommer, lite bebisnytt osv. Samt att den andra nyheten jag inte berättat ännu, är att vi sedan igår, flyttat till Boxholm. Eftersom det är väldigt långt till Boden -> Vikingstad->Boxholm så kändes det med bebis lättare att vara närmare familjen med allt nytt som kommer. Norrland var inte för all framtid, men det var vad vi båda två behövde just då. 
Det är klart det känns tomt och konstigt att lämna allt det, och flytta hem. Samtidigt känns det som helt rätt just nu. Och det känns helt rätt att ha flyttat "hem". 
 
Så, anledning till tystnaden har dels berott på att vi, senaste veckan har packat ihop våran lägenhet i Boden, och förberett oss för resan ner i fredags. GALET. Men det har gått bra iaf. Så idag, är vi skapligt slitna och trötta efter allting. Att flytta och vara gravid, well, det är en utmaning faktiskt...
Och ja, jag ska vara försiktig med att lyfta tunga grejer.. Nu hade vi rena rama lyxen att vi kunde tömma allting i våran nya lägenhet redan igår. Alltså, ja. Lyx. För det är så att den står tom, men för att undvika dubbel hyra osv, valde vi att tills vi flyttar in där, bo hos Albins mamma, eller att sova i Vikingstad. Imorgon ska vi förbi och skriva kontrakt för nya lägenheten, sen får vi se när vi kan flytta in där helt och hållet. Troligtvis i slutet på mars iaf. Så, någon vecka bort iaf. 
 
Annars då?
Bebis är aktiv mer och mer, känner tydligare sparkarna då och då. Imorgon ska vi se till att komma kontakt med barnmorska i Mjölby och ta resten därifrån. Vi gillade våran bm i Boden, så det kändes tråkigt att byta ut henne, men sådant som blir när man flyttar.
Oden säger "hejdå" till snön i Boden....
Bar mark och överlycklig att få busa med Alice <3
Och, en morgon selfie efter 2 dagar i tofs, och mycket sömn (natten till idag), och såklart, en solig bild på en promenad till lägenheten för att hämta lite kläder. Hade bara med mig mjukisar och reskläder hit, så behövde hämta liiite andra också ;)
 
Men, vi alla mår bra iaf, skapligt trötta bara. Kommer lägga upp bilder från Norrland fortfarande dock ;) Kanske hittar lite glimtar då och då :D men nu blir det att upptäcka sitt Östergötland igen, och komma med massa nya bilder och mysiga miljöer.
allmänt tjafs, phonepictures | |
Upp