nya äventyr på väg.

Några av er har kanske redan sett att det tillkommit en ny kategori, andra kanske inte. Men de spelar ju inte så stor roll... Egentligen. Beror kanske på hur nyfiken man är.. Eller? Hursomhaver så kommer det bli ett helt fantastiskt 2019. Jag ser fram emot sommaren, framförallt. Allt som kommer med den, värme, vänner, solljus och familj. Jordgubbstårtor och jordgubbar i mängder helt och hållet...! MUMS!
 
Men, nyheten. Äventyret jag nämner just här, är att jag och Albin blir med en liten miniplutt till sommaren. <3
Så ja, nytt äventyr väntar och det känns så himla otroligt på så många sätt. Vi är superglada och det är .. Spännande! Jag tänkte också, att jag kanske skulle skriva lite om det, och hur det går osv. Inte supermycket kanske, men iaf dela med mig lite av allting.
Framförallt i den synpunkt där jag dels har ett BMI på 30, och det därför verkar vara annorlunda inom hela den biten. Vissa tester, såsom glukostest för att kolla om man har diabetes etc, och hur jag vet att BMI inte alls riktigt stämmer med hur min kropp egentligen är. Ja, jag kanske kan anses som stor, men egentligen är jag mest tung. Och det är något som helt enkelt gör mitt BMI till ett högre än vad det kanske borde vara. 
 
Samt, att jag med en redan väldigt känslig bakgrund och känsloliv, hur hormonerna har och definitivt kommer påverka mig. För att vara gravid, ååååh. Det är en känslo - hormon - berg&dalbana. Och jag är .. ju som sagt redan rätt känslig. Så ja, det har varit dagar där man har typ gråtit för minsta lilla, dagar där man varit skitarg utan att ens förstå varför. Du bara känner hur du kokar, medan du egentligen vet att du faktiskt inte alls är arg. För det som hände, eller sades, har jag absolut ingen anledning att vara arg över. Som exempel... Så ja, att vara så medveten om det, tampas med känslig näsa (värre nu för övrigt), och en otroligt känslig kräkreflex. Jag har seriöst inte kunnat ta ut soporna vid några tillfällen.... Även om det inte alls "luktar illa".
Jag har även vid ett annnat tillfälle, inte klarat av att steka köttfärs.. Jag menar, kom igen? Hur svårt ska det vara...?!
 
Hursomhaver, jag befinner mig iaf i gravidvecka 21 (20+2) i skrivande stund. Det syns lite grann att jag är med barn, men inte sådär tydligt som det kanske gör för andra vid denna tid. Kroppar och vara annorlunda...! Så på ett sätt, har den där lilla sockermagen bidragit till att det varit lätt att dölja. Men samtidigt vill man bara skrika ut det till alla.. En intressant känsla. 
Foto: Ina
 
På bilden ovan så tycker jag att det syns lite på magen, men det är så "otydligt" på ett annat sätt också, eftersom ja, jag har en putmage. Jag är "stor" om magen och mina lår, så enkelt är det bara... Men det syns mest när jag ligger ner på rygg, och sådär. 
Vad innebär detta nu då? Jo, det kommer ju självklart delas lite gravidbilder framöver, och det kommer finnas dagar där jag kanske inte ens orkar blogga, men det är ju så. För trötthet är något som varit en bistående del. Är både piggare men samtidgt så är den där sömnen extra skön just nu.
Detta blev mycket längre än vad jag först tänkt... Men det är något jag verkligen verkligen velat berätta så att säga...! Jag hoppas ni ser fram emot att hänga med på detta äventyr, även om jag inte kommer dela exakt allt, så kommer jag ibland dela med mig, berätta osv. Och magbilder, för att jag måste ju ta sådana massor bilder. Det hör ju liksom till?
Så ja, nyheter, och glädjande nyheter, och nytt äventyr runt hörnet. Jag och Albin är over the moon, glada över detta och vi ser så himla mycket fram emot att se vad som bor i min mage, vilken liten plutt det är <3
 
gravid | |
#1 - - Britta Storm:

♥️♥️♥️

Svar: <3
Iza aka izumii

#2 - - Annie - Fotograf i Stockholm:

Verkligen superroligt med bebis :D :D

Svar: Minst sagt ! Som jag längtat efter att få berätta också xD Hahhaa. Varit svårt :D
Iza aka izumii

Upp