helgen i södra Sverige.

Helgen som var en nådigt turbulent sådant för mig känslomässigt, men som innehöll så mycket goda och positiva saker på samma gång, samtidigt som hjärtat ville begrava sig i sorg. Det där med borderline / 1177 - Borderline (för att folk kanske begriper det mer då). Och sedan såklart med dödsbesked, kalas och träffa vänner man inte träffat på länge. Mina känslor var allover, och jag lyckades nog trots det hålla hyffsad mask. Jag är ju absolut inte ett pokerface, men ändå. Det är så mycket som vill ut ur mitt system men som jag inte kan sammanfatta alls.
Det har varit jättemysigt att träffa familjen, fira lilla Ville, världens goaste unge. Spendera tid och fika med Emma, och Annie. Helt underbart. Precis vad jag behövde. 
Ett försök till ett mindre kollage om helgen, fotopromenad med Annie, liksom teatern i Norrköping, där min kompis Emma spelade (i bild nr 2, i grön klänning längst fram nere i hörnet)
När min ork återvänder kommer jag troligt få upp mer bilder, men nu väntar det lite jobbdagar. Att fokusera annat sägs vara bra grej när känslorna är lite överallt. Dock vet jag att jag måste släppa på det någon gång, annars blir det bara värre sedan.
 
Men nu blir det att ta det lugnt och samla energi, vända dygnet igen och sen lösa lite annat som är just nu. Så, i förväg så kanske bloggen blir lite mindre prioterad, så ni vet. Men det kan likväl vända lika fort, men jag ska mest se till att få lite balans i känslorna igen, så kan jag fokusera någorlunda vettigt igen.
Ta hand om er. ♥
 
känslor, personligt | |
#1 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Känslorna går ju upp och ner och är jobbiga även utan diagnos :P Känner igen mig så i det du skriver men jag har ingen diagnos (på papper i alla fall, haha).
Det var riktigt kul att ses igen, tur och bra att vi fick till det :D Nästa gång ses vi kanske upp i norr om du inte hinner ner innan ;)

Svar: Jo, det är klart :) haha. Mest den röriga berg&dalbanan även utan sorgearbete..! :D Men det är ju så vid sådana här tillfällen med. Det var det verkligen :) Jaa, jag ska ju ner igen, men av andra orsaker, så får ju se vad tiden säger :)
Iza aka izumii

Upp