bra saker från 2017

Jag har redan gjort en sammanställning, men jag hade också tänkt att slänga in ett annat sådant liknande inlägg, med våran "bra minnen från 2017" burk. 
 
Givetvis var jag tvungen att göra bilden svartvit med det röda jordgubbsvinet som vi hade. Supermysigt. :)
Lite kul effekt atm. 
 
Jag tog med andra fram det alkoholfria "vinet", mer mousserande jordgubbsdricka, och sen poppade jag en skål med popcorn. La tydligen ut en filt på golvet för att jag kände mig sådär mysigt halvt galet kreativ. 
Det blev nästan som jag tänkt iaf. Inte helt så, men nästan iaf. 
 
Bland lapparna fanns det bland annat denna:
Som ni kanske minns, skrev jag om när jag var på premiär i Luleå för Jonna Jintons dokumentär som duktiga Mitra Sohrabian hade gjort om henne. En dag som jag är så tacksam över att jag åkte på. Det kändes så självklart att åka. Och det var helt amazing. Och som lappen ovan säger, helt superfint att hon, med alla tusen följare kände igen mig. Helt enkelt superfint !!
 
Det fanns även lappar som det stog följande på: (tyvärr har jag inte fotat alla lappar...)
* Att få vakna bredvid Albin varje dag ♥
* All snö gör mig lycklig, även om det är 1 mars.
* Att få se Norrsken så ofta (4 dagar i rad)
* Att ligga tillsammans på ett täcke på golvet i Boxholm och lyssna till eldens dans. Att hålla om. Vara så nära varandra
 
-
Mycket bra saker helt enkelt. 
Ett minne som jag kan dela med mig bild på, är när Balla, en av Albins bästa vänner hälsade på och de halkade uppe på rödbergsfortet, jag tog bilden verkligen precis i fallet...! HAHAHAH!
Och massor megamys med Albin såklart ♥
 
2017 var ett bra år, på massor sätt. Lilla burken med bra minnen ska vi göra i år igen, tack till Matilda som tipsade om det ♥
Det var väldigt kul att läsa på nyår dessa lappar. Ska fylla burken helt i år. Vi kom av oss lite efter sommaren, när jag läste till väktare osv. Men ändå!
En liten smakbit till helt enkelt ! :D
Hoppas ni har en grym fredag !!
 
fotografier, personligt, tillbakablick | |
Upp