bloggen fyller 1 år !

Jajamensan, så är det ! Nog för att den egentligen startades typ senare på kvällen, men nu ska vi inte vara SÅÅÅ petiga... Hursomhelst, 1 år av bloggande, och ett hyffsat aktivt år dessutom. Jag har haft mer läsare detta året, än vad jag hade på min förra blogg. Jag har haft 2 besöksrekord, ett på 41 läsare och ett på 34 eller nog. Och häromdagen var det 30 läsare igen, tack vare föstasidan på blogg.se
 
Så himla roligt, en del härliga stunder har det blivit. 
Några av de populäraste inläggen är bland annat dessa:
* Äventyr !
* Stjärnklara nätter
* Att längta
* So much sommerfeelings
* Midsommarfoto
* För 10 år sedan...
 
Bland annat.. Jag uteslöt dock mina inlägg om DBT, Borderline, dels för att dem verkade impopulära, men jag tycker att det är bra att det skrivs om såklart. Men dessa är några som fått mest kommentarer eller gillamarkeringar. Som mest är det ju 3 gillamarkeringar, men några få har uppå 6 stycken! Typ det mesta likes jag fått. Jag blir dock givet glad om man lämnar spår också.. Men det kan jag inte tvinga någon till heller, man ska ju själv vilja lämna spår! Jag är själv dålig på det, så.. Om jag blir bättre, blir du det också?
 
1 år som sagt. 1 år av bloggande, jag var osäker på om jag ens skulle hålla den vid liv sålänge.. men nu så! Och vet ni något mer...? Snart har vi bott i Norrland i 1 år. Helt insane fantastiskt faktiskt.
Bjuder lite bara för skojs skull, några gamla gamla bloggbilder:
Några sådana där gamla godingar, från 2008, 2009 typ. Sådana där i mycket mindre format som man inte kan göra mycket åt. Älskar den sista höstbilden. Det "sorgliga" över den dock, är att det var en bild jag tog i Linköping efter att ha varit förbi farfar på sjukhuset. Oktober, en höstdag som var superfin. Har aldrig lyckats ta om den bilden. Det är liksom inte alls lika fint som det var just då.
 
Detta är Linköping, från berget intill där jag bodde hemma, och en av de "sista" bilderna vi tog innan vi faktiskt åkte till Norrland och Boden. 
Och här är den synen jag liksom inte tröttnar på, i Boden innan vi svänger mot våran gata. Till höger som inte syns, ligger Nordpoolen, ett simhus som vi ska någon gång besöka. Och till vänster i korsningen så hamnar vi på 97an/356 som är en av de större vägarna till antingen Jokkmokk, eller Morjärv. 
Anyhow, 1 år som jag bloggat, delat bilder, ibland kanske förvirrande inlägg, men hittils har ingen klagat...! Hahaha.  Och sen lite blandade bilder ofc, bara för att det är så roligt att dela med mig !
 
Hoppas ni har en superfin söndag! Jag ska fortsätta se lite serier, sen ska jag drömma om en klar himmel så jag kan eventuellt skåda norrsken eller bara helt beskåda en vacker stjärnklar natt. ♥
allmänt tjafs, tillbakablick | |
Upp