städa ut.

Söndag, vi fick visst någon form av energi och försökte städa bort lite av vårat kaos. Men, bra sak: det är färdigborrat nu iaf. Så nu ska de gjuta golvet när vi åker hem till helgen, det blev liksom smidigast. Och en ny matta då, förlåt. Golv. Vi har ju typ inget golv mellan hallen och köket, samt att vi troligt får ett nytt badrum likväl. Kul!
 
Problemet: Dem har ju andvänt våran nya dammsugare vi köpte. Så nu är den repig, och den har ju som sagt, används för att dammsuga upp BORRDAM/STENDAMM. 
Nu är vi inte så glada på det. Och det kommer mest troligt bli att dem får ersätta den. Vi har andvänt den 3-5 ggr sen vi köpte den ny, i januari. Det känns ju inte så kul att den ska bli repig för att hantverkare använde VÅRAN dammsugare, bara tog för sig. INTE OKEJ.
 
Men, återigen. Vi har iaf lyckats vädra ut lite härhemma, och det i sig är jävligt skönt.
Få in lite frisk luft efter sjukmånad och få bort lite av alla kläder och skit som ligger omkring oss. Så, inte megastädning, men lite lagom rensing. Att städa hela lägenheten blir ju bäst EFTER allting är klart. Så, vi har lite att se fram emot.
Snyggt va?
 
Så där ser det ut, ni som följer mig på instagram har ju fått se lite från stories. Men nu så får ni även här med. Snart har vi golv igen, lovar att visa er slutresultatet så fort det blir klart :D
 
Nu hoppas jag maten kommer snart, och sen ta det lite lugnt igen,
allmänt tjafs, phonepictures | |
#1 - - Emmaline:

Men vaa!! Klart att de måste ersätta dammsugaren, så där kan de ju inte bara göra.. -.- sjukt oproffsigt

Svar: Ska ringa och sådär idag och förklara läget. >.<
Iza aka izumii

Upp