En tur till Vadstena

En liten soligare fredag i förra veckan så beslöt sig mina föräldrar för att åka ut till Vadstena, just för att man kan ju inte sitta på rumpan överallt. Eller hemma, men ja. Hursomhaver så begav vi oss. Jag har inte varit i Vadstena på rätt länge ändå. Så det var ju faktiskt rätt trevligt. Senast jag var här, tror jag var sommaren 2016, året innan vi flyttade. Så, ja, det var så länge sen. Mycket fint.
Jag tog såklart lite bilder, och det var en väldigt fin dag. Lite kallt och blåsigt, men ändå värmande skönt i solen.
Det är så himla fint här, jag älskar lite att gå häromkring. Jag har fina minnen härifrån. Med Sofie bland annat, för många år sedan. Skrattandes i gungan, blickandes mot solnedgången ut mot Vättern. Nu var det mer vår och jag brukar ju vara där på sommaren om någon årstid. Det var iaf väldigt mysigt hursomhelst. Det blev mycket foton denna dag, och det var otroligt trevligt. Dock hade jag ett litet snedfel jag gör ibland. Så jag fick slänga en del också. Men det slutade iaf ganska bra trots det.
En galen bildbomb från dagen som sagt, och jag har fler kvar att redigera. Men nästa gång jag åker hem kanske man ska passa på att ta en tripp hit igen, och med Albin också. Det är så fint här som sagt. Så mycket fint. Hoppas att ni gillade dem också <3
familj, fotografier, personligt | |
#1 - - Angelica Wåhlin:

Så vackert det ser ut!

Svar: Tack så mycket Angelica :) Det är väldigt vackert där omkring :)
Iza aka izumii

#2 - - Helena - Oh darling, let's be adventurers (en svensk reseblogg):

Så fint! Du får säga till ifall du kommer till Vadstena fler gånger, jag bor ju bara 1,5 mil därifrån :)

Svar: Tack så mycket Helena ! Haha, ja, det får vi nog ordna, men trodde du var i Mertajärvi under förra veckan fortfarande? :)
Iza aka izumii

#3 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Vadstena är verkligen mysigt :) Fint väder ni fick när ni var där också (jag hade mulet sist jag var där) :P :) Väldigt många fina bilder :)

Svar: Det är det ju, supermysigt! Tack så jättemycket Annie :)
Iza aka izumii

#4 - - Emmaline:

Vad fiint! Tänkte faktiskt på Vadstena och dig när vi stannade till i Ödeshög förra helgen, på vägen mot Växjö ^^
Måste definitivt tillbaks dit vid tillfälle! Till Vadstena alltså, inte Ödeshög...

Svar: Tack Emmaline ! :D Ahh, Ödeshög, ett jävla ställe xD haha. Men det har sina moments det också...! :D Tycker jag verkligen du ska göra !! Vem vet, någon gång kanske vi råkar vara där samtidigt xD
Iza aka izumii

#5 - - Jenni Lenita:

Galet fint <3

Svar: Tusen tack Jenni <3
Iza aka izumii

#6 - - Helena:

Haha ja, alltså det var jag ju men menade mer om du kommer till Vadstena/Östergötland fler gånger. Att det vore ju kul att ha nån liten fototräff eller så ;)

Svar: Haha, ja men absolut ! Vore jätteroligt faktiskt. Vi ska ner en vända i maj på bröllop, oklart hur många dagar vi blir nere dock just nu :)
Iza aka izumii

Upp