well how about that?

Sakta men säkert kommer jag i fas, med bilder och lite annat. Det känns rätt najs. Jag har tagit paus, inte suttit vid datorn så mycket sen i måndags, små korta stunder bara. Det har regnat och jag har varit för lat och kollat serier istället. Idag har jag dock lite att fixa med, kolla däck till bilen, boka grundservice till bilen, åka förbi skolan se om jag kan prata med någon om att kanske se hur det går med allt, om praktiken blir uppskjuten eller inte, svårt att säga just nu. Jag hoppas att jag hinner börja denna vecka. Det vore så skönt.
 
Kvar att visa er för bilder dock, är lite från när vi var i Linköping i augusti, dock hade jag ju lite lyx med att faktiskt kunna dela med er lite direkt. Dock har jag sett att kvaliten vart ju inge vidare från ipad direkt upp här, eller på facebook. Så, jag kanske visar lite osedda istället. En typ sammanställning eller så. Vi tog det ju rätt lugnt och jag fotade ju egentligen inte SÅ mycket, men ja. Ni fattar...? 
Nackdelen med att ha legat i soffan dock, märks idag. Min rygg. AJ. Dålig säng - gropar i madrassen - och en lite taskig rygg/sovstil är inte askul. Längtar tills nya sängen kommer hem. <3
 
De mulna vädret och regnet håller i sig verkar det som, hurra... Hoppas på lite bättring snart alltså, så träligt. 
Idag är jag lite smårörigt märker jag, så därför visar jag upp tok Alice från hur det ser ut när man ska upp för trappan hemma i Boxholm, Alice goes kärlek. 
 
"Kom upp dåååå... VILL PUSSAS OCH BUUUUUSAAAAA" - Alice 
allmänt tjafs | |
Upp