But why?!

Alltså, jag tycker det är himla onödigt att vara förkyld just nu. Fruktansvärt onödigt tillochmed. Men det blir väl så. Lokaler med dålig cirkulation, och många elever under samma tak. Det är bakteriefest ! Nog för att jag brukar klara mig, men nu alltså. Så täppt (och nej, nässpray biter inte, det blir värre för mig). Och snorig. Givetvis. Inget halsont, och jag har ju trots allt ingen infektion/virus i kroppen. Iaf inte om jag förstått direktiven på 1177. HAHA, Google is your friend... Nejmen, det suger lite just nu. Mycket pga en ganska intensiv vecka. Praktiskt prov, och teoretiskt prov. Satte godkänt på båda två. Igår hade vi kurs i expanderbar batong och även där idag examinerades vi. Jag har så vansinnigt ont i rygg/axlar/arm/händer att jag inte vet vad jag kan göra. Det gör ont att hålla i en penna och skriva. For reals. Hur kul? Det blir ju dessutom lite värre när man är förkyld.. Såklart. Det får ju inte vara enkelt liksom. Varför ska det vara det för?
 
Anyhow, det är väl typ dag 3 med snorig näsa och täppa. Snarkar tydligen som en demon enligt Albin. Kul liksom, får hoppas att han inte får mardrömmar. Kan ju bli läskigt liksom... Jag är nöjd med veckan. Trots nerver och grejer har jag klarat allting, vilket känns jättekul. Jag vill ju faktiskt göra det här. Och absolut, ibland kan det kännas jätteläskigt och obehagligt, men det är med en spännande energi jag driver mig framåt. Nyfiken och villig liksom, vill verkligen gå i hamn med det här och bli så bra som jag kan bli i en helt ny karriär. Det känns som det är NU det kommer hända liksom, att jag lär känna mig själv så mycket mer. 
Det känns som sagt så grymt kul. 
 
Anyhow. Det går bra, det är kul och jag lär mig väldigt mycket. Jag trivs, och det finns trevliga och mysiga personer på skolan. Det är rätt så trevligt. Iza mycket nöjd. 
Dock känner jag som bilden över min förkylning. Lite arg och bitter. Om man nu tolkar den så. XD
allmänt tjafs | |
#1 - - Johanna:

Ah jäkla septemberförkylningar! Går också runt med något nu tror jag som inte riktigt vill bryta ut men som gör mig seg.
Men så kul att det går bra på skolan! Heja☺️💪

Svar: Det är riktigt segt! Hoppas det går över för dig! Det känns lite bättre idag men det är kanske illusion ! Haha.. Det är jättekul! 😁
Iza aka izumiii

Upp