october, the autumn.

Höst, en halv månad har passerat, har jag fotograferat? Ha, knappt. Iaf inte i jämförelse till året innan. Dock, har jag varit fullt upptagen med annat. MEN jag har tagit liiiite foton faktiskt. Dock inget som jag är färdig med. Det är så viktigt att leva och UPPleva också, inte bara göra på rutin. Det går hyfsat. Sofar so good. Känns det som. Just nu kan jag dock bara drömma om hus med öppen eldspis. Varm oboy och mys. Vissa saker känns som en evighet bort, men om att går år det håll vi vill, kanske inte lika långt bort. Det återstår att se. Men drömmar, det finns det gott om. 
Jag och bänkar, vilken kärlek. Det är dock inte lika mycket lönn träd här uppe som hem hemma, men vad gör det? Det är fint på ett annat sätt häruppe. Det blir mörkt runt halv sex på kvällarna nu. Fortfarande rätt OK ljust runt 7-8 tiden. Någonstans där som solen stiger upp. Det är spännande att möta hösten och vintern här. Så mycket att se fram emot. Kalla mig knäpp, men allvarligt talat, jag skulle inte bli ledsen om första snön kommer snart...! HAHA, jag och vinter. Vi har en relation, som det decemberbarn jag är. Det har ju alltid varit snö när jag fyller år, eller ja. Nästan alltid. Senaste åren har de ju knappt vart något alls. Förra året pissregnade det och var 10-12 plusgrader.
Bilden med droppen, tagen 10 december förra året. Do I need to say more?! 
 
 Nej, tacka vet jag stjärnklara nätterna som är nu, och denna tog jag i oktober förra året vid Lillsjön. Himla fint ställe. Det är ganska klar himmel ikväll, och kanske att jag åker för att fota lite stjärnor. Jag kanske behöver hitta andra platser att fota vid dock. Så jag kommer bort från stadens ljus. Öva min mörkerrädsla lite...!
Och en, som jag tog för vara 15 minuter sedan kanske, från balkongen. Det är fina kvällar nu. Och jag älskar det faktum att det är stjärnklart. Som sagt, ska nog våga mig ut en liten sväng sedan :)
 
fotografier, känslor | |
Upp