På en annan ort.

Det kommer ju bli så, att man ibland inte jobbar i samma stad, och denna helg är en sådan. Inte mig emot, jag har ju trots allt internet här där jag är :). Men, det är jobbigt att vara borta från sambon, såklart. Dock finns det fördelar med att jobba annanstans med. Traktamente och reseersättning. Vilket i sig blir positivt för mig nu i början. Det är kul, och jobbigt. Förstår ni? Haha.
 
Hursomhaver, så har dagarna sen jag kom hit i fredags bara flutit på. Det är 2 nätter till, idag och imorgon, sen får jag åka hem till sambon igen, äntligen ! Sen är det ett möte på torsdagen, och en lugn fredag innan jag åker hit igen.. Haha. Såatteh. Min ipad är min bästa vän just nu. Serier, Reddit, ja. Man får tiden att gå. Det har dock äntligen börjat ramla ner lite snö från himlen, äntligen liksom! Nu får det bara komma massor mer så den faktiskt lägger sig. Vore himla najs. Jag vill ha snö. 
Nu är det mest underkylt regn = snorhalt på vägarna. Fick sladd med bilen på väg upp, och det gick ju bra som ni förstår, men det är oerhört obehagligt. Man tappar så mycket kontroll, fäste. I en kurva dessutom. Jag hamnade inte i diket, och jag lyckades parera upp bilen snyggt. Det är dock aldrig roligt, och jag rekommenderar det inte alls. Tur i oturen helt enkelt. Och sen givetvis, så blev jag en halvtimme sen till jobbet pga en olycka längre fram. Stod still i nästan 50 minuter. Yay.... Men sen flöt det på bättre, och det är jag tacksam för. 
Men nu vill jag mest hem och sova bredvid min Sambo. Saknar honom massor <3
 
Blir en lugn stund nu innan jag ska förbereda mig för nattens pass, är redan trött. Hurra! Det blir väl så när man är lite ovan... Men det blir bättre ! Som med allt.. Om ni undrar varför texten känns flummig, så är det dels för att jag själv är lite hej kom och hjälp mig, men ingen kom. Typ. Erh, bra grej. 
Nu blir det lugnt som sagt. Återkommer :D 
allmänt tjafs | |
#1 - - Maria - All things green:

Haha, man får va lite flummig om man vill, bara härligt!

Svar: Men åh, tack vad snällt av dig :D Hahaha. :D
Iza aka izumiii

Upp