everything happens tomorrow

Ja, verkligen så. Imorgon börjar jag jobba igen. Helt sjukt egentligen, blir att pendla dock, men det är något jag kan leva med just nu. Mycket pga att de inte är en jättestor stad, Boden som Linköping var. Så, det finns ju en viss skillnad.. Och 4 mil är inte SÅÅ farligt alls faktiskt. Kommer givetvis kännas när man börjar kl 6 på morgonen, dock inte ett bekymmer när man ska jobba som sagt. Jag har ju pendlat som mest närmare 6,5 mil till jobbet. Det var dock lite kämpigare, mkt pga vägen dit var såååå jävla tråkig. Landsväg i all ära, men det är en väg som bara äter tid utan att det känns som man tar sig någonstans. 12 mil om dagen, nästan 2 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Nej, inte så party. Bensinen som gick åt då, var ju katastrof... För jag tjänade aldrig så bra att de gick jämt ut, och jag kunde inte få reseersättning pga att de saknades väl några unka 100 meter enligt deras system eller så. Gick mer back på det jobbet än plus. 
 
Kommer kännas märkligt att gå upp så tidigt imorgon. Precis samma som att idag behöver de fixas med matlådor och annat kul. Så party! Hahaha. Tur att Albin är ledig denna vecka med, sen är det runt 20-24 mars dags för honom att åka ut på övning i 11 dagar igen. Vintersol är denna periods övning, de ska strida från Jokkmokk till Boden, med ett gäng andra kamrater så att säga. Rätt stor övning..Så blir spännande.
 
Snart dags för hundarnas längre promenad och våran med såklart, kanske lyckas tappa några kg när vi har hundarna nu.. Ska börja träna lite med axlarna också, så dem inte blir lidande nu också. 
Kör hårt så att säga. 
 
 
En oldie på när man var duktig och sprang lite... Snart dags att fixa till de där....!
vardagligt | |
Upp