Självporträtt i spegeln.

Det är tisdag, idag kommer äntligen min sambo hem, när vet jag inte, men snart är inte snart nog. Jag avlider lite av saknad, känns det som. Det är en sak att vara själv, och ha egentid, men vid någon punkt vill man bara ha en enda person hos sig, och just nu vill jag bara vara med min sambo. Jag räknar typ ner timmarna....
 
-
 
Jag lyfte iaf in mitt datorbord till mitt nya rum idag, så inget mer vardagsrum för min del. Kom även på att min spegel jag har, eventuellt borde vara här inne. Så packade ur den från bubbelplasten och tog några sådår, typiska bilder i spegeln.
En inte alls redo för rekryteringsmässa imorgon, och att stiga upp kl 7 för att tapetseraren kommer då, och ska börja spacka i sovrummet, dvs, jag blir bortförd från sängen...!
Håret oborstad, och en mysig kofta. Rött öga sen igår, men ändå känna sig lite lagom pepp.
 
 
Såhär är jag, i en svartvit variant, framför spegeln. Känna sig cool och grejer. Typ. En typisk jag vill göra allting, men ingenting tisdag. Jag har åtminsonde fönstret öppet. Få in lite kyla. 
Jag hoppas att jag lyckas göra bra intryck imorgon på rekryteringsmässan. Tänkte vara sådär duktig och faktiskt printa ut mitt CV och ha med mig. Det skadar aldrig att vara lite förberedd. 
Väntar på besked från den andra intervjuvn från förra veckan. Jag vill verkligen ha det jobbet just nu. Så jag håller varenda tumme jag kan och att inte ha sabbat det.
 
Förr var intervjuver relativt lätt för mig. Inte sådär supernervös. Idag är det som om jag ska till min första skoldag eller liknande. Handsvett, nervositet, törstig, oförberedd. Jag undrar om det har något med "depressionen" efter ett uppbrott orsakat den stora osäkerheten i mig. 
Jag brukade veta exakt vad jag kunde få och inte. Och ofta hade jag rätt. Men på senare tid har det blivit lite, iffy. Jag typ vet, jag chansar och blir besviken. Jag hatar det.
Men, jag tror att jag har god chans att få detta jobb. Det skulle vara guld. Jag vill verkligen. Och skulle det ändå inte gå, så kommer säkert chansen igen, och kanske har jag arbetat upp ett starkare självförtoende tills dess. Våga bli mer rak på sak om vart jag vill ta mig i jobbbranchen. Jag har en ganska god idé och plan. Nu ska den bara ske till verket. Och lite av det är ju pågående. Så, nu håller vi tummarna för att det ger resultat. 
 
Anyways, hoppas ni har en bra tisdag!
vardagligt | |
Upp