södra Sverige.

Ja och så var vi då här igen, dags för julledigt. Dags att träffa familjen, mysa med hunden Alice, och givetvis fira mysig jul med familjen. Knäck, paket och stöK. Det bästa av 2 världar. Och Albins första jul med min familj, MOHAHA, nejdå. Men det kommer nog gå bra. Vi är bara lite fler än vad han kanske är van vid. Det är ju mest det egentligen... Resan ner gick bra, tog oss ca 13 timmar att åka, gick ganska så smidigt. Det är alltid trevligt när det går bra. Det vill säga, inte så halt på vägarna och inte superestetiska trafik. 
Vi landade i Boxholm strad före åtta imorse, och då väntade en otroligt lycklig Alice innanför dörren, likadant med dusch och en skön säng. Bara duscha lite snabbt, sen ner mot sängen och sova några timmar. Mycket skönt, väldigt mycket awesome skönt faktiskt. Sömn är bra har jag hört, och vi kommer mest troligtvis sova ännu mer inatt. Vilket vi båda två ser fram emot, det är en väldigt långsam måndag idag helt enkelt.
Doctor Who i soffan, och bara ta det lugnt. Den bästa sorten mao.
 
Har hunnit busa med Alice och kastat snöbollar med henne, underbart. Helt tokig är hon, nästan som jag. Skogstokig i snö. Hittade inte bollen vi annars busar med, så fick kasta snöbollar. Helt galen. Men ack så underbart ju! Snö fanns ju trots här nere med, om än så mycket mindre. Men det finns här. Lämna ett 20 minusgradigt Norrland, till ett 0 gradigt södra Sverige, lite omställning. Men ändå, hem hem kommer alltid vara hem. Skulle bara vara skönt att slippa mensvärken då. Om jag ska ”klaga” på något.
 
Kolla in toknosen Alice. Det var lite småtricky med att få helt skarpt, men det handlar ju om känslan... Och Alice blev ju som sagt glad av att få massor med snö på sig. 
Älskar att busa, mer sådant lär det ju bli imorgon iaf, och såklart så ska vi försöka komma och fotografera med. Så ni inte blir helt utan...!
 
Nu känns det som huvudet rört ihop texten, men nu har ni iaf koll på vart jag är. Och vad som sker, men nu så ska vi fortsätta gosa/slappa och sen äta tacos ikväll. Så det blir en ganska mysig och fin kväll detta. 
allmänt tjafs, phonepictures | |
#1 - - Emma:

Vad mys med hund-bus!! :D
Hoppas ni får en härlig jul!

Svar: verkligen mysigt! tack detsamma !! 😘
Iza aka izumiii

Upp