magic winter wonderland

För hur fantastiskt är det inte, när hela världen är fantastiskt vit? Snöflingor som faller i mängd utanför, och som bara lägger sig. Hur fantastiskt?! Helt amazing om du frågar mig.. Totalt insane faktiskt. Älskar älskar älskar det.
Jag begav mig ut en kortare sväng, in i skogen och hade snö upp till knäna: fantastiskt. Åh. LOVES it. Glad att jag tog mig ut, det kändes bra, även om jag är tröttare än tröttast och huvudet fyllt med info från nya jobbet jag ska göra hädanefter. GALET. Men, magiska vinterland, titta:
 
 
Så glad. Jag kanske är knäpp, men inte nog med norrsken liksom, jag får uppleva denna magiska vita fluff också! Folk som bor här tycker jag är knäpp.. De menar att jag kommer tröttna på det, när jag måste skotta mig ut osv. Jag tycker bara att man ska leva som man vill, behövs det skotta: skotta! Är det för mörkt under vintern? TÄND ETT LJUS. Nej men allvarligt.. Haha. Men vem vet, kanske är av annan åsikt nu när jag får uppleva mer mörker än jag gjort innan. Men jag menar främst, att ingenting är så mörkt, om man själv vill att det ska vara det. Så att säga. Ljus kommer när det kommer. Orka vara negativ... Det finns bara möjligheter. (okej, vad hände med iza's negatia syn?)
 
Den här flytten har gjort underverk för både humör, själen och hälsan på mig. Magiskt underverk. Kan nästan tro att jag är sjuk. Men bara nästan.
fotografier | |
#1 - - Hanna Karlsson:

Åh, jag vill också ha snö! Som jag längtar efter ett vitt täcke på marken och knarrande snö under fötterna.

Svar: Det är verkligen helt fantastiskt !! Älskar snö alltså. För en gångs skull är jag på rätt plats i långa landet Sverige xD
Iza aka izumiii

#2 - - Elin:

Det är så himla mysigt med snö ju!

Svar: Det är ju det, helt fantastiskt magiskt underbart mysigt ! :D
Iza aka izumiii

Upp