home sweet home.

Igår eller, förlåt. Inatt runt kvart över ett landade vi hemma i Boden efter en vecka hemma i söder. Det var trots groparna i sängen, sjukt skönt att sova i sin egna säng. Vi har btw felanmält sängen, och en ny kommer väl om ca 7 veckor iaf. Det känns nice. Så då kan vi äntligen sova ännu bättre sen! Tack Sova!
 
Imorse blev det verkligen lite mer sovmorgon, vi har ju somnat nästan varje natt innan 12 på natten, och vaknat av oss själva, typ. Eller iaf jag, vid ca 9 varje morgon. Spännande grejer..! Sen har jag hunnit träffa Sofie, Desse & Niclas och lite random på Ikea, sprang vi på både Bex, Linus och Robin! Sjukt kul! Speciellt eftersom de sistnämnda var samma dag xD ! Lite otippat eftersom Linus och Robin, dessutom bor i Stockholm. Men de var också förbi i hemtrakterna :) Himla kul iaf!
 
Snart ska jag även påbörja tömning av kameran, dock står det lite hårdiskrensning på schemat först och främst, och det är närmare slutet nu. Så, det är tummen upp ! Snart har jag stenkoll på saker. Tror jag...! Men nu ska snart alla RAW filer ligga på en hårddisk, JPEG och redigerade på en annan. Himla topnotch ändå!
 
Tillsvidare: En äldre bild, bara för att:
Roadtrip till ett slott jag inte minns, eller JO. Löfstad Slott alle !! :D 2010 typ.
allmänt tjafs | |
Upp