påsken.

Det har varit en otroligt långsam, välbehövlig stillastående helg. Första gången på länge som jag är ledig på långfredag och annandagpåsk. Helgen hade varit perfekt att åka hem och fira påsk med familjen, dock sa ekonomin att tänka om. Så, vi planerar att ha en budget för resor hem senare sedan. Blir troligt slutet på maj den första resan ner går.  Sålänge båda jobbar, kommer ju utgifterna bli lättare att hantera, och vi har planerat riktigt bra denna månad. Det kan alltid bli bättre, men det är som det är. Vi har en plan och den kan snart gå till verket när jag börjar få lön igen. Känns sjukt skönt. Så, då kan vi äntligen åka till Haparanda och Ikea för att handla lite saker till lägenheten också. Få upp gardiner, tavlor etc. Allt i lagom takt. Men ändå, gud vad skönt det kommer kännas. 
 
Men, påskhelg. Vi har inte ätit typisk påskmat heller. Jag gjorde hemmagjorda köttbullar i lördags med gräddsås och potatis till. Husmankost när det är som bäst. I övrigt har vi bara tagit det lugnt. Fotograferat lite, kollat på film/serier och sådant. Sovit länge, och verkligen bara vilat upp oss. Albin har högvakt snart, så då blir jag lite ensam här hemma igen. Och det är inte jätteroligt. Han är dock hemma till hans födelsedag i slutet på april iaf. Så det blir att baka tårta och äta gott då. Något att se fram emot!
 
Idag tog vi sovmorgon, som heter duga, ända till halv tolv, tolv. Kan ju bli så när man ser på standup till nästan 3 på natten också. Men iaf... Vaknade med lite huvudvärk och trötthet. Solen skiner dock, så vi ska försöka få till en promenad idag. Skulle tagit en igår, men både väder, och humöret sa att det inte var läge. I veckan hoppas jag även ta de första löpande stegen igen. Vägde mig för första gången på någon månad nu, har iaf gått ner lite. Så det är rätt skönt. Nu ska vi bara satsa på att det blir hälsosamt, och att jag tränar styrka i axlar/armar och ryggen också så det inte blir bortglömt. 
 
Lite vatten att dricka, glasögonen ska på. Och så hoppas vi att huvudvärken ger med sig snart, såvida det inte är sockerhuvudvärk, då är det bara låta den vara.
 
En liten bild på påskliljor från 2010 fick haka på inlägget också. 
photooftheday, vardagligt | |
#1 - - Maxarna:

låter som att du haft en skön påsk. skönt med sovmorgon..

Svar: Det var det verkligen. En ganska lugn påsk :)
Iza Palm

Upp