Norrland, äventyr, Storforsen.

Jag och sambon var ju som sagt ute i Storforsen igår, har ju hört om det, och sådär. Sett bilder, men aldrig varit där själv. Det är ett av de ställena samt, att jag är väldigt sugen på att uppsöka mycket andra platser likväl. I sommar så kanske vi faktiskt ska ta oss an att bestiga Kebnekaise. En liten sådär kanske sofar, men vore grymt kul. Jag, Albin och Balla pratade om det när han var här på besök, vore typ askul att göra. Och upptäcka mer landskap häruppe. Jag känner att jag inte kan bli mätt liksom.
 
Tagna på vägen till Storforsen, och alltså. Även om det var mulet och grått, så var det ändå väldigt fina landskap. Dimman som låg över bergstoppar osv. ÄLSKAR det.
Magiska vyer, vägar. Och jag längtar som tusan efter att allt blir sommargrönt. Det är så mycket björkar här uppe, det är så himla fint tycker jag. Blir så härliga bilder med deras vita och svarta stammar. Tillsammans med deras gröna vackra löv sommartid.
 
Himla fint alltså.
När man anländer så kommer man till hotellet som ligger här också, väldigt fint. Det ser supermysigt ut. Någon gång kanske man ska spendera en natt eller 2 där i framtiden. Bara lite för sakens skull liksom.
Stenen på den sista bilden, den såg så creepy ut när vi var ute på kvällen. Som ett läskigt djur som stod jättestilla... Båda vart lite skrajja, men ... Ja, när man ser en siluett sådär så kan nog de allra flesta med fantasi blir lite nervösa... 
 
Storforsen. Som lovat. Himla häftigt ställe. Kan nog bli besök under sommaren med sen. Även om det egentligen inte är världens grej, så är det ändå mäktigt. Och vi gick ju faktiskt inte ända upp. Det var lite svårt med snön och sådär. Det var sjukt skönt att komma ut och göra något iaf.
Kameran mådde bra också. ♥
 
Hoppas ni gillade bilderna likväl.
Kram på er!
norrlandäventyr, photographs | |
#1 - - norrbotten emma:

gu så fiina foton =)

Svar: Tack så mycket ! :)
Iza Palm

#2 - - acinorev.blogg.se:

Vilka härliga bilder! :) Kram! ♡

Svar: Tack så jättemycket! :) kram!
Iza Palm

#3 - - Johanna:

Åh wow, bestiga Kebnekeise låter ju jättekul! Gört säger jag😉

Svar: Haha, jaa. Någon gång ska det ju ske! Men får se om vi får ihop det till sommaren :D
Iza Palm

#4 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh så vackert, nu är det verkligen bra många år sedan jag var där senast!

Svar: Får ta och åka dit nästa gång du är norröver ! :)
Iza Palm

#5 - - Jenni Lenita:

Shit vad vackert 😍 Helt gaaalet vackert!

Svar: Jaa ! Det var verkligen vackert där :D
Iza Palm

#6 - - Katta:

Så härliga bilder!

Svar: Tack så jättemycket ! :)
Iza Palm

#7 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Fint ställe! Gillar verkligen den sista bilden :D

Svar: Tack så mycket !! Ja, ska dit i vår igen sen :D
Iza Palm

Upp